Fellépők

Kedvenc helyek

Komolyzenei koncertek

Programajánló
Gina Schwarz Unit feat. Jim Black (A/USA) [ jazz ] Budapest, Opus Jazz Club (BMC), január 28. 21:00
A hentes-mészáros, valamint a kohász szakmában vélhetőleg még mindig magasabb a nők száma, mint a jazzbőgősök között. A bécsi Gina Schwarz azonban már gyerekkorában úgy érezte, hogy a hegedű vagy a fuvola helyett sokkal inkább a nagybőgő érdekli...
„PESTI ESTek”: makrohang, Elektro Guzzi (A) [ acoustic / electro / experimental / techno ] Budapest, A38 Hajó, január 29. 20:00
Az osztrák elektronika olyan szóösszetétel, ami általában nem szokott csalódást okozni. Nincs ez másként a technót élő hangszerekkel játszó trió esetében sem: a dob-gitár-basszusgitár ezen kombója még a legtechnoidabb állakat is képes leejteni.
Lukács Peta, Lindám [ rock ] Budapest, Gozsdu Manó Klub, január 29. 20:30
A harmincasok talán még emlékeznek, milyen hálátlan dolog is volt anno Ki Mit Tud?-ra súlyosabb hangzású rockzenekarral jelentkezni. (Tudniillik a zsűrinek annyi köze volt a műfajhoz, mint Quasimodónak a limbóhoz.)
Grand Mexican Warlock akusztik, Kaldera [ progressive / rock ] Budapest, Roham Bár, január 30. 20:00
A fővárosi klubélet résztvevőinek a Király utcai non-stop pizzériák előbb szorulnak bemutatásra, mint a Grand Mexican Warlock. Az anno Shell Beach-, Jazzékiel-, Subscribe-, Undos- valamint Idoru-tagokból alakult csapat meglehetősen aktív koncertzenekar.
Dave Seaman (UK), Petar Dundov (HR) [ house / techno ] Budapest, Kasino, január 31. 23:00
Az Astronaut Music bulijai idéntől a Cinemából a Kasinóba transzportálnak. Hölgyeim és uraim, tegyék meg tétjeiket: nem akármilyen nemzetközi EDM-játékosok térnek vissza két év elteltével, mint a brit Dave Seaman, karöltve a horvát Peter Dundovval!
Michael Angelo Batio & Band [ progressive ] Budapest, PeCsa Music Café, február 3. 20:00
Michael Angelo Batiót valamiért nem szokás olyan NB1-es gitárhősökkel egy lapon említeni, mint Steve Vai vagy Joe Satriani, pedig technikai tudás szempontból nem marad el mögöttük. Az 1956-os születésű Batio tízévesen kezdett el gitározni...
Matt Bianco-koncert Budapest, MOM Sport – Uszoda és Sportközpont, február 7. 20:00
A Matt Bianco újra meghódítja Budapestet! A Yeah –Yeah, a Get Out Of Your Lazy Bed, a Whose Side Are You On vagy a Half a Minute előadói ezúttal a MOM Sport nagycsarnokában adnak várhatóan kétezer rajongó előtt egy felejthetetlen, a tőlük megszokott fergeteges hangulatú koncertet.
KiSTeHéN, efZámbó [ alternative ] Szeged, Gödöllő, Kecskemét, Győr, december 5., 19., 30., február 14.
Full HD és HDB: Kollár-Klemencz Lászlóék nem akármilyen körülmények között mutatják be a Szomjas nők című új anyagukat! Az art-rock kulcszenekara, az efZámbó HDB társaságában, plusz egy közösségi klipforgatás aktív részesei is lehetünk az A38-on.
2015. január 25., vasárnap

Pál
A csavarzár diadala
Gazda Albert
(Cink)
Ha friss bort veszek, mindig csavarzárasat veszek. Jobban bízom benne. Nem magában a borban, hanem a termelőben. Az a termelő, aki záráshoz is korszerű technológiát használ, nagy valószínűséggel a teljes folyamat során is tudatában van-volt annak, hogy milyen évet is írunk napjainkban.
14
1
Zamárdi megszűnt
Balogh Ákos Gergely
(Balaton blog)
Balaton Sound a település új neve a Google szerint.
4
14
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.