sztaki

Fellépők

Kedvenc helyek

Komolyzenei koncertek

Programajánló
Wolves Like Us a Dürer Kertben [ hardcore / metal / rock ] Budapest, Dürer Kert, április 20. 19:00
Ha egy norvég metálzenekar lemezborítóján egy téli erdőt ábrázoló kép látható fekete-fehérben, akkor máris mérget vehetünk rá, hogy valamelyik tagot már lesittelték a 90-es években, amiért szalonnát akart sütni a közeli fatemplom lángjainál.
Budapest Folk Fest 2014 [ folk / jazz / world music ] Hagyományok Háza, MüPa, Fonó, Kobuci Kert, április 21 - 27.
Az idei Folk Fest megint összegyűjti a népzene és az abból táplálkozó jazz és könnyűzene előadóinak színe-javát: lesz Csík-lemezbemutató, Dresch-koncert, továbbá észt, baszk és román népzenei finomságok a húsvéthétfőn induló egyhetes mulatságon.
And So I Watch You From Afar a Hajón [ alternative / progressive / rock ] Budapest, A38 Hajó, április 24. 19:00
Az északír underground rockmezőny nem vádolható azzal, hogy képviselői előszeretettel halmoznának fel szerzeményeikben sablonos elemeket. Az And So I Watch You From Afarre ez hatványozottan igaz, sőt, az ország egyik legegyedibb hangzású zenekaráról van szó.
Parknyitó [ alternative / electronica / pop / rock ] Budapest, Budapest Park, április 25 - 26.
Vége a leállásnak, így ismét mozgásba lendülnek a dolgok a Budapest Parkban! Április utolsó hétvégéjén ragyog fel a Kiscsillag a ZUP-pal, majd indul el a 30Y járata, a szintén családi vállalkozásként üzemelő Anima Sound Systemmel a fedélzetén.
Underground Heroes Fesztivál [ metal ] Budapest, Dürer Kert, április 26. 19:00
A metálrajongóknak idén sem kell feltétlenül Nickelsdorfig utazniuk, ha gyilkos zenekari összeállításokat szeretnének látni. Az Underground Heroes fesztiválon ugyanis olyan csapatok lépnek fel gyors egymásutánban, mint a Neck Sprain, a Blind Myself, a Cadaveres és a Korog.
Ches Smith and These Arches a Trafóban [ jazz ] Budapest, Trafó Kortárs Művészetek Háza, április 26. 20:00
Ches Smith egy elképesztő dobos és komponista: szerzőként a Xiu Xiu lemezein, dobosként pedig Iggy Poppal is játszott már. De saját formációja, a These Arches még náluk is formabontóbb, leírhatatlan avantgárd őrületben utazik.
Yaya, Alexkid és Akimoto az A38 Hajón [ electronica / house / techno ] Budapest, A38 Hajó, április 26. 23:00
Egyik vendég sem az, akinek látszik, hát még aminek majd hangzik! A berlini francia Alexkid és a szívében brit japán, Jun Akimoto mellett Ibizáról jön a benini gyökerű, ám olasz Yaya, aki még körbevezet a house és techno alkotta világában.
King Khan a Kuplungban [ garage / punk / r&b / rock ] Budapest, Kuplung, április 27. 19:00
Biztosan állíthatjuk, hogy King Khan nem egy elcsépelt jelenség. Emberünk úgy fest, mint egy 80-as évekbeli bollywoodi akciósztár és egy kazah medvetáncoltató közös gyermeke, ehhez képest kanadai születésű, és nem mellesleg a garage rock színtér egyik legnépszerűbb énekese.
Anti Fitness Club az A38-on [ rock ] Budapest, A38 Hajó, április 30. 20:00
Az idén 12 éves Anti Fitness Club az elmúlt évek során a „tinikedvenc zenekar” kategóriából kilépve felnőtt, és valódi mondanivalóval rendelkező, ugyanakkor még mindig iszonyatosan dallamos és slágeres szerzeményekkel színpadra álló csapattá érett.
11 éves a Hajó [ downtempo / hiphop / house ] Budapest, A38 Hajó, április 30. 22:00
A szülinapi koncerteket (Anti Fitness Club és Bin-Jip) követően két party is indul a 11 éves Hajón. Lent a filmzene-hangulatú, bólogatós francia hiphop nagykövetének szettjét extra érzékenységgel, fent pedig a manchesteri Pierce fékevesztettebb house bulira gyúrva gurítja.
12
1 / 2 oldal
2014. április 20., vasárnap

Tivadar
Gere Attila az asztalra csap egy pohár Kopárral
Gazda Albert
(Cink)
Gere Attilának amiatt nemigen kell búslakodnia, hogy már rég nem tartozik a hazai borblogszcéna kedvencei közé.
Na most akkor mi a kézműves?
Kiss Eliza
(Agrárszektor)
Akik kézműves borászok, azok sem tudják megmondani, hogy mitől kézműves a boruk. Szerintem ez ma Magyarországon tisztán kereskedelmi kategória, ami ráadásul piacrontó is.
6
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2012
Pesti Est Kft. az Est Media Group tagja.