Fellépők

Kedvenc helyek

Komolyzenei koncertek

Programajánló
Rakéta Fesztivál [ pop ] Budapest, július 21 - 27.
Ez a fesztivál igazi örömünnep: a kreativitás és a kezdeményezőkészség ünnepe, hiszen van néhány fiatal, aki megelégelte a fesztiváldömping Prodigy- és Jamiroquai-koncentrációját és megszerveztek egy izgalmas egyhetes koncertsorozatot a feljövőben lévő underground popnak.
Sun Goes Down: Booka Shade (D), Klangkarussell (A), Dominik Eulberg (D) Budapest, Margitszigeti Atlétikai Centrum, július 25. 18:00
Aki nem ég a vágytól, hogy messze eltávolodjon a fővárostól, és vidéki helyszínekre zarándokolva élje át a fesztivál-fílinget, annak az életét édesíti meg ez az emlékezetes naplementével kecsegtető, Margitszigetre pozícionált elektronikus fesztivál.
Rhoda Scott & Varnus Xavér & MAO Budapest, Budapest Congress & World Trade Center, július 26.
Nem fér meg két dudás egy csárdában, ellenben az orgona némileg méretesebb hangszer, így egynél több művész is vígan meg tud osztozni rajta. A viccet félretéve: a keleti parti gospel nagyasszonya idén is szépet duplázik, kihívója Varnus Xavér és a MAO!
Orquesta Buena Vista Social Club (CUB) Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad, július 26. 20:00
Szomorú hír, hogy hamarosan újra a szivar lesz Kuba legértékesebb exportcikke. Tudniillik, a Buena Vista Social Club hivatalosan is bejelentette visszavonulását. Bár azt, aki kicsit is képben van a zenekar átlagéletkorával kapcsolatban, vélhetőleg nem érte hidegzuhanyként a hír.
The Trousers, Junkie Jack Flash, Volume Under Kontroll Budapest, A38 Hajó, július 30. 19:30
A rock’n’roll olyan, mint Lemmy vagy Keith Richards: voltaképpen semmi nem indokolja, hogy 2014-ben is életben legyen, mégis halhatatlan. És mindig idomul a korszellemhez. Ezúttal három formáció mutatja be, milyen is a műfaj igazán modern formába öntve.
2014. július 25., péntek

Kristóf, Jakab, Zsaklin
Frank egy furcsa kiejthetetlen nevű indie banda frontembere, de nem csak emiatt különleges, hanem azért is, mert éjjel-nappal egy hatalmas papír maszkot visel a fején.
Szent Tamás 2011 ? Csúcsformában!
Németh Richárd
(Wine Flow)
2013. szeptemberében már határozottan azt gondoltam, ez a bor csúcsra ért. Revideálnom kell magam.
Eperjes lelkiismerete
Balogh Gyula
(Népszava)
A művészi szabadságnak, Vidnyászky világszínház felé kacsingató koncepciójának bizony nem szabad, hogy határa legyen. Ha korlátozzuk, akkor a lényegétől fosztjuk meg. Ezt Eperjesnek illene megértenie.
3
18
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2012
Pesti Est Kft. az Est Media Group tagja.