Fellépők

Kedvenc helyek

Komolyzenei koncertek

Programajánló
Sena (live band) Budapest, A38 Hajó, augusztus 28. 20:00
Sena Dagadu már jó ideje nem csak úgy él a köztudatban, mint az „Irie Maffiás csaj”. Az énekesnő ugyanis nem csupán két szólólemezt jelentetett meg, de a funkjazz műfajban is megtalálta önmagát, sőt Shakespeare-szonettek megzenésítésében is részt vett.
Celebrate The 80’s 90’s Mogyoród, Hungaroring, augusztus 29.
Magyarország férfipopulációja joggal retteg, asszonyaik és lányaik nincsenek biztonságban. Tudniillik, újra hazánkba látogat az erotikus tesztoszteronbölény, akinek mellszőrzetéről lepattognak a ballisztikus rakéták. Nincs kegyelem, a színpadon: David Hasselhoff!
Beaner (D) Budapest, Corvintető, augusztus 29. 22:00
Még véletlenül se Mr. Bean követőjére gondoljunk, bár mobiltelefon-elvesztésben és egyéb, komikus csetlés-botlásban ez a Berlinből érkező úr is jeleskedik. A nyár utolsó péntek esti lázát kreatív underground négynegyedekkel csillapíthatjuk/fokozhatjuk.
Hékás Békás Fesztivál Budapest, Csobánka tér, augusztus 30. 10:00
A nyárbúcsúztató fesztiválok lehangolóak – gondolná a laikus, aki a Sziget után közvetlenül megkezdi téli álmát, és fel sem ébred jövő nyárig. Pedig a nagy kiterjedésű kvázi-falunapoknak nagyon is megvan a maga bája. És nem csak az, hogy ingyenesek.
10. Újbuda Jazz Fesztivál A38 Hajó, MU Színház, szeptember 2 - 7.
Kedden indul be a jubileumi, szabad improvizációs eseménysor. Az egy évtizede sikerrel futó, koraőszi seregszemle idén sem nélkülöz világsztárokat, illetve a honi folk- és kortárselőadók is szép számmal vesznek majd részt ezen a sokszínű jazzünnepen.
A Trafó és az UH Fest bemutatja: Charlemagne Palestine (USA) Budapest, Vakok Állami Intézete, szeptember 28. 20:00
Az UH Feszt nyitó eseménye Charlemagne Palestine amerikai minimalista zeneszerző, előadóművész, performer és képzőművész exkluzív estje - Magyarországon először. Különleges művész, különleges, helyszínen.
2014. augusztus 28., csütörtök

Ágoston
2014. szeptember 6-án ismét MOZIÉJSZAKA lesz a CORVINBAN. Erre az alkalomra a szokásokhoz híven egy karszalag elegendő a belépéshez, amivel este 6-tól reggelig lehet mozizni „látástól-vakulásig”.
2014. szeptember 2. és 7. között jubilál azaz tizedszer kerül megrendezésre a BuSho (Budapest Short) Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál. A fesztiválnak 6 évig otthont adó Vörösmarty mozi bezárásával a központi vetítések helyszíne ezúttal a Puskin mozi és a Corvintető lesz, a vidéki helyszínek között pedig szintén debütál majd Sopron.
Egy furcsa nyár végén ? szüret előtt
Béres Melinda
(Béres Pincészet)
Most, egy-két héttel a szüret előtt pedig már nem maradt más hátra, csak a T.I. technika gyakorlása: térdre, imához.
1
Tállya Radicals
Ripka Gergely
(Táncoló Medve)
Csak nők előtt szoktam letérdelni, és mivel elég sokat térdelek a tőkék mellett a munka során, szükségszerűen azok csakis lányok lehetnek. A szőlőben és a pincében is köszönni kell nekik: hello csajok!
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2012
Pesti Est Kft. az Est Media Group tagja.