Fellépők

Kedvenc helyek

Komolyzenei koncertek

The Moritz von Oswald Trio (GER) feat. Tony Allen and Max Loderbauer Budapest, Trafó Kortárs Művészetek Háza, február 28. 20:00
Betegség miatt októberben elmaradt a koncertje, Moritz von Oswald most bepótolja – az elektronikát a törzsi pszichedeliával eresztve össze.
 
Lerántották Madonnát a Brit Awards színpadáról
Egyik táncosa véletlenül lerántotta Madonnát a Brit Awards színpadáról - a tekintélyes brit zenei elismerés idei díjkiosztó gálája valószínűleg a ceremóniára vendégelőadóként meghívott amerikai szupersztár jókora zuhanásáról lesz híres.
Óriás: 0209 [ alternative / rock ]
A 0209 nem több mint a Tűz, víz, repülő-album kissé rockosabb folytatása, és mint ilyen, kifogástalan anyag.
 
Bob Dylan: Shadows Of The Night [ country / rock ]
A 70-es éveiben járó Bob Dylan legújabb lemezével elsősorban a saját korosztályát, azon belül is leginkább önmagát akarja szórakoztatni.
 
Björk: Vulnicura [ alternative / electro / pop ]
Björk irányában csak az tud közönyös lenni, aki elmúlt hatvanéves vagy életét egy űrszondához láncolva érte le.
 
Papa Roach: F.E.A.R. [ metal ]
A nu metal hullám egykori másodvonala mára már végleg kilehelte lelkét. Ám ez nem feltétlenül tartozik a zenetörténet legtragikusabb eseményei közé.
Bad Manners (GBR) Budapest, Akvárium Klub, február 28. 20:00 [ ska ]
1976-ban alakult angol ska alakulat, melyet ma már joviális taták alkotnak, mégis két perc alatt képesek gigászi partyhangulatot csinálni. Egy hasonló kvízkérdésre legalább két helyes válasz létezik, a Madness mellett ugyanis a Bad Manners is az angliai ska mezőny egyik meghatározó zenekara volt.
 
Új elektronikus zenei fesztivál indul Bécsben
Április 16-án és 17-én debütál az osztrák fővárosban egy új elektronikus a zenei fesztivál, az Electric Spring, amelyet Bécs Múzeumi Negyedében (MQ) tartanak majd.
 
„Ez a zene maga a pozitív életszemlélet” - Garami Funky Staff
Többségében saját szerzemények szerepelnek a Class FM műsorvezetője, Garami Gábor zenekara, a Garami Funky Staff első nagylemezén. A Péntek éjszaka című albumról, a gyerekkori álmokról, valamint a funky és a mulatós zene közötti párhuzamról is beszélgettünk a dobossal.
 
„Mindig a szívünkből zenéltünk” - Az Arénában ünnepel a Magna Cum Laude
Idén 15 éves a Magna Cum Laude, hogyan is mondhatna máshogy köszönetet rajongóinak az eltelt időért, mint egy fantasztikus új albummal, és egy hatalmas év végi koncerttel a Sportarénában. A jelenleg ötös felállásban működő csapatból Mező Misi énekes és Kara Misa szövegíró-basszusgitáros válaszolt kérdéseinkre.
3
2015. február 27., péntek

Ákos, Bátor
A Magyar Természettudományi Múzeum öt földrész több évezredes vagy épp a közelmúltból származó múmiáit mutatja be.
Idei első posztom
Losonci Bálint
(Vinoport)
Meggyőződésem, hogy a melegebb, naposabb fekvésekben Magyarországon a syrah adja a legérdekesebb vörösborokat a nemzetközi fajták közül.
A saját erőnkből szeretnénk előre jutni
ifj. Dúzsi Tamás
(Juniborbár)
A precíziós szőlőtermesztés felé szeretnénk haladni és bár bioként műveljük a szőlőnket, szeretnénk, ha a minősítést is megkapnánk.
2
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.