Fellépők

Kedvenc helyek

Komolyzenei koncertek

KiSTeHéN, Ricsárdgír Budapest, Akvárium Klub, április 2. 20:00
Kollár-Klemencz Lászlóék KiSTeHeNe az elmúlt fél évben alaposan bebóklászta az országot, most a Szomjas Nők – és cowboyok – helye az Akváriumban lesz. Egy szintén Szentendréhez köthető dadaista hobbipop zenekarral rodeóznak egy jót a KisHallban.
 
Három magyar az International Songwriting Competition döntőjében
Király Viktor Solo című dalát, Terék József Húzzad, cigány című felvételét, valamint az Egy Kiss Erzsi Zene Van Dala című számát is beválasztották az egyik legrangosabb nemzetközi dalszerző verseny, az International Songwriting Competition (ISC) döntőjébe.
Therapy?: Disquiet [ alternative / punk / rock ]
Zenei alapművet írni nem mindig kifizetődő dolog, főleg, ha olyan formációról van szó, melynek lételeme a kísérletezés és a folyamatos változás.
 
Cloud 9+: Supernova [ drumandbass / hiphop ]
A Supernova színvonalban lazán felveszi a versenyt a színtér nyugati középmezőnyével, de ahhoz egyelőre kevés, hogy tartósan túl is szárnyalja azt.
 
Madonna: Rebel Heart [ dance / pop ]
Hogy Madonna pontosan mikor lépett a KISS nyomdokaiba, arról hosszasan lehetne vitatkozni.
 
Adrenaline Mob: Dearly Departed [ metal / progressive / rock ]
A Dearly Departed nem egy új nagylemez, csupán egy EP tele feldolgozásokkal és régebbi dalok akusztikus verzióival.
Bankrupt, Panel Surfers, The Doherties Budapest, Kis Á, április 2. 21:00 [ punk / rock / surf ]
A budapesti Bankrupt szimpla punk-rock alakulatként kezdte pályafutását a 90-es évek végén. Már jó 15 éve, hogy Listen című debütáló lemezük megjelent, ez idő alatt pedig a trió is egyre több hatásnak engedett teret zenéjében.
 
Világsztár előtt énekel Gájer Bálint
A TV2 Voice című műsorában megismert Gájer Bálint nagy lehetőséget kapott azzal, hogy egy igazi amerikai világsztár előtt énekelhet. A swing magyar hercege Robert Davi előtt koncertezik április 27-én a Papp László Sportarénában.
 
„Ez a zene maga a pozitív életszemlélet” - Garami Funky Staff
Többségében saját szerzemények szerepelnek a Class FM műsorvezetője, Garami Gábor zenekara, a Garami Funky Staff első nagylemezén. A Péntek éjszaka című albumról, a gyerekkori álmokról, valamint a funky és a mulatós zene közötti párhuzamról is beszélgettünk a dobossal.
 
„Mindig a szívünkből zenéltünk” - Az Arénában ünnepel a Magna Cum Laude
Idén 15 éves a Magna Cum Laude, hogyan is mondhatna máshogy köszönetet rajongóinak az eltelt időért, mint egy fantasztikus új albummal, és egy hatalmas év végi koncerttel a Sportarénában. A jelenleg ötös felállásban működő csapatból Mező Misi énekes és Kara Misa szövegíró-basszusgitáros válaszolt kérdéseinkre.
3
2015. április 2., csütörtök

Áron
„Úgy élni, mint a fák” – a neves zenekarvezető sokat sugall életműösszegző lemezének címválasztásával, amit a MOM Kulturális Központban mutat be a közönségnek.
1988-ban Schwarzenegger és Stallone után újdonságot jelentett egy olyan akcióhős, aki vérzik és érzelmei is vannak. A Die Hard most újra a mozikba kerül!
Örök életű fénylények vagyunk
Pataky Attila
(Magyar Nemzet)
A titkos hatalom mindent kidolgozott már, hogy teljesen az uralmuk alá hajtsák az emberiséget, a bankrendszertől kezdve a testünkbe ültetett chipekig megvannak a tervek. És ha ez sikerül, akkor végünk.
18
25
B-kategóriás gagyival népszerűsítenék Tokajt
Kántor Endre
(Borravaló)
Sikerült egy olyan népszerűsítő filmet összehozni Tokajról, amely egy az egyben idézi a 80-as évek klasszik 3 puttonyos aszúinak világát. Avíttas, értelmetlen és inkább rombol, mint épít.
1
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.