Fellépők

Kedvenc helyek

Komolyzenei koncertek

The Martinez Brothers Budapest, PRLMNT, november 22. 22:00
A világjáró Chris és Steve egyáltalán nem panaszkodhat: a Coachella fesztivál közönségén túl a párizsi divatvilág is a lábuk előtt hever. A Bronx-i testvérpár jóvoltából az amerikai house és az ibizai DC10 forró találkozására kerül sor a PRLMNT-ben.
 
Ulterior Motive Budapest, A38 Hajó, november 22. 23:30
Hátsó szándék helyett ellenállhatatlan brit dark funk, ahogy ezt JD-től és Morphextől már megszokhattuk. A Bladerunnaz-fémjelezte bulin az immáron Metalheadz cimkés duó vadiúj korongot villant, melynek The Fourth Wall a címe.
Cavalera Conspiracy: Pandemonium [ hardcore / metal ]
A minőségi szőlőszármazék és Max Cavalera között az a különbség, hogy előbbi nemesedik a kor előrehaladtával.
 
Live: The Turn [ alternative / rock ]
Amekkora slágereket hozott össze pályafutása során, annyira kiábrándító véget ért a Live története a 2000-es évek végén.
 
Bush: Man On The Run [ alternative / rock ]
A Busht annak idején úgy emlegették, mint a legamerikaibb brit rockzenekart – korántsem alaptalanul.
 
Slipknot: 5: The Gray Chapter [ metal ]
Sokan öt forintot nem tettek volna rá, hogy valaha még készül Slipknot-lemez.
Gnarwolves, Prawn, Have No Clue, Anchorless Bodies Budapest, Dürer Kert, november 24. 20:00 [ indie / pop punk ]
A gördeszkás dallamos punk a késői 90-es években élte virágkorát, a mozgalom kifulladását pedig csak a kitartóbb formációk élték túl. A Gnarwolves azonban feleleveníti azt az időszakot, amikor minden deszkás discmanjében Punk’o’Rama-CD forgott.
 
Két koncertet is ad jövőre Budapesten az Ignite
Két klubkoncertet ad 2015 elején Budapesten az Ignite, az amerikai rockzenei színtér legismertebb magyar vonatkozású szereplője. Téglás Zoli, a hardcore-punkot játszó csapat frontembere elmondta, hogy a készülő lemezükről is játszani fognak.
 
„A Voice után ott tudtam folytatni a karrierem, ahol abbahagytam” - Pákai Petra
Pákai Petra a hazai jazzélet egyik legjobb hangja, és egyben legszínesebb egyénisége. Az éneklés mellett tanít, amíg ideje engedte, masszőrként is dolgozott. Jelenleg Cséry Zoltánnal közös estjére készül.
 
„A közönség szeretettel várt vissza” - Wolf Kati
Ugyanott folytatja zenei karrierjét Wolf Kati, ahol nagyjából egy évvel ezelőtt abbahagyta. Az énekesnőben azonban valami mégis megváltozott a majdnem egy éves Hong-Kong-i kitérő során. Azt mondja, jókor jött a leállás, hiszen szüksége volt arra, hogy ismét kizárólag a családjára fordítsa minden idejét és energiáját.
2014. november 23., vasárnap

Kelemen, Klementina
Kollár-Klemencz Lászlóék nem akármilyen körülmények között mutatják be Szomjas nők című, legújabb anyagukat: az art-rock kulcszenekara, az efZámbó HDB társaságában lépnek színpadra, plusz egy közösségi klipforgatás aktív részesei is lehetünk november 27-én az A38-on.
Az Etyek-Budai borvidék újrapozicionálása
Etyek 360
(Sajtóközlemény)
Régen elfelejtettük már a szelídítetlen savakat, a korai szüretből és az üzemi terhelésből származó könnyed, légies borokat. A cél a világszínvonal elérése lett.
8
A Uber nem a szabad verseny letéteményese
Mihalovits Ervin
(Publius)
Tulajdonképpen a Uber előnye az adóelkerülésből és a személyszállításra vonatkozó szabályok figyelmen kívül hagyásából ered, így a hagyományos taxi szolgáltatókkal szembeni árelőnyének nagy része is ebből fakad.
4
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.