Nézettségi adatok
Unalmas papírforma 13. heti nézettségi adatok
Ennél azért izgalmasabbak szoktak lenni a tavaszi nézettségi eredmények: most csak a premierfilmek hoznak némi színt a toplistás sorozatok mezőnyébe, melyek közül a legnézettebb még mindig az RTL Klub „ezeréves" szappanoperája, a Barátok közt.
Eltűnt az m1 a nézettségi listáról 12. heti nézettségi adatok
Eddig sem a legelőkelőbb helyekért versenyzett, de legalább néhány műsorával ott volt a legjobb ötvenben, igaz, inkább csak a teljes lakosság listáján. Az m1 helyét mára a Duna TV vette át, nemcsak a műsorok terén, de a nézettségi listán is.
Nézettségi adatok ennyire még senkit nem érdekeltek 11. heti nézettségi adatok
Soha nem látott érdeklődés fogadta ezen a héten a tévés nézettségi adatokat, mondhatni nézettségi lázban ég az egész ország, köszönhetően annak, hogy az évtizedeken át első számú közszolgálati csatornaként funkcionáló, ugyanakkor egyre gyengébb nézettséget produkáló m1 március 15-én átváltozott nemzeti hírcsatornává.
Durván elhúzott az RTL Klub 10. heti nézettségi adatok
A TV2 jobban tette volna, ha inkább rögtön elindítja a Rising Star következő évadát, vagy lead pár mexikói szappanoperát az esti műsorsávaban, mert azt legalább nézik az emberek, nem úgy, mint az Éden Hotelt. A Viasattól megvásárolt reality egyelőre nagyon gyengén muzsikál: a fiatalokat éppúgy nem érdekli, mint a teljes lakosságot.
5
Egy valóságshow jött, egy másik pedig ment 9. heti nézettségi adatok
Országos tévécsatorna ide vagy oda, gyengén kezdett az Éden Hotel, igaz, még nagyon az elején tart a műsor, a Való Világ hetedik szériája viszont magához képest erősen zárt, és mindkét korosztályban a top25-be került 232, illetve a teljes lakosságban 521 ezres nézőszámmal.
1
’98 óta a helyzet változatlan 8. heti nézettségi adatok
Erős RTL-fölénnyel zárult a 8. hét. Olyan jól bejáratott műsorokkal szerezte meg a csatorna az elsőséget mindkét korosztályban, mint a Barátok közt és a Fókusz. Mivel múlt héten már Rising Star sem volt, a TV2 nem is nagyon tudott versenyre kelni az RTL Klubbal.
1
A Rising Star döntője mindent vitt 7. heti nézettségi adatok
A múlt hét a Rising Star döntőjének jegyében telt, mindkét korosztályban behúzva ezzel a győzelmet a TV2-nek. A műsor 1 millió 542 ezer nézőt vonzott a teljes lakosságból, ez a vasárnap este tévézők 31, 1%-ának felel meg.
Nincs új a februári nap alatt 6. heti nézettségi adatok
A 2015-ös év tévés szempontból elég laposan indult. Jól mutatja ezt az is, hogy hetek óta a Barátok közt és a Rising Star versenyez a hét legnézettebb műsora címért, és nem történt ez másként a hatodik héten sem.
Megint nyert a Rising Star 5. heti nézettségi adatok
Végéhez közeledik a Rising Star, nő tehát a tét, ami a nézettségre is kihat: a teljes lakosságban megint nyert a TV2 tehetségkutatója, de a fiataloknál is dobogóra került a műsor. Ezenkívül még a Tények és Jóban Rosszban van versenyben a TV2 színeiben, a csatorna többi műsorának viszont elkelne még pár néző…
A TV2-nek csak összejött az áhított győzelem 4. heti nézettségi adatok
A Barátok közt a fiataloknál még mindig tartja magát az élen, a teljes lakosságban azonban a Rising Star végzett az első helyen, amire hetek óta nem volt példa, sőt még az RTL Híradónak is sikerült becsusszannia a csatorna „százéves” szappanoperája elé, a második helyre.
12345678910
1 / 44 oldal
2015. március 31., kedd

Árpád
19:55
Élet háza
amerikai filmdráma, 2001
20:00
Leopold földje
amerikai vígjáték, 2014 (feliratos)
20:15
Egy csoda teremtése
amerikai filmdráma, 2004
20:30
Szupernova
amerikai-svájci sci-fi, 2000
20:30
Másnaposok 3.
amerikai vígjáték, 2013
A harmincöt éves fiatalember a Duran Durantól Robbie Williamsen át a Caribouig mindenkinek készített már vonóshangszerelést.
Lengyelország vitathatatlanul legjobb world music zenekara, a szláv népzenét modern nagyvárosi stílusokkal ötvöző Warsaw Village Band két évvel ezelőtti Sziget fesztiválos koncertje után visszatér Budapestre.
Vissza az alapokhoz ? Tokaj Kereskedőház Zrt. Grand Selection Furmint 2013
Unger Tamás
(Borrajongó)
Ha a címszereplő borhoz mérhető anyagok fogják elhagyni az állami bázist, az sokat fog lendíteni a borvidék ügyén.
Szerelem, barátság, BorStore, Berlin!
Csorba Gábor
(Táncoló Medve)
Többen mondták, hogy mennyire várták, hogy végre elérhető a finom magyar bor Berlinben is. Érezhető volt a ?valami elindult? hangulat.
1
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.