Nézettségi adatok
Lehet, hogy leáldozott végre a tehetségkutatóknak? 46. heti nézettségi adatok
Nagyot menetelt múlt héten az RTL Klub, olyannyira, hogy a kereskedelmi célcsoportban minden estét megnyert a csatorna. Nem volt ez másként vasárnap sem, amikor is a Szemfényvesztők című filmmel verték agyon a TV2-t és a Rising Start.
Taroltak a dzsungelben sínylődő celebek 45. heti nézettségi adatok
Múlt héten az RTL Klubnak állt a zászló, legalábbis ami a nézettségi eredményeket illeti. A csatorna mindkét korosztályban elhozta a dobogós helyezéseket három főműsoridős produkciójával, a Celeb vagyok, ments ki innen!-nel, az X-Faktorral és a Barátok közt-tel.
Az internetadó-tüntetés egyik legnagyobb nyertese az ATV 44. heti nézettségi adatok
Az internetadó elleni tüntetés új színnel gazdagította szokásos nézettségi listánkat, méghozzá a rózsaszínnel, ami ez esetben az ATV-t jelöli, mely csatorna a teljes lakosság körében a 21. helyezést szerezte meg Egyenes beszéd című műsorának a tüntetéssel foglalkozó különkiadásával.
Uralta a vasárnapot a TV2 43. heti nézettségi adatok
Véget ért a Sztárban sztár, és méltóképpen, a hét legnézettebb műsoraként búcsúzott a nézőktől. A TV2 vasárnap esti show-műsora mind a teljes lakosság körében, mind a fiataloknál az élen zárta a hetet.
1
Legyőzték az X-Faktort! 42. heti nézettségi adatok
Közeledik a Sztárban sztár utolsó adása, és ezt a rajongók is érzik, akik nagy számban ültek le vasárnap este a TV2 szórakoztató show-műsora elé, ami így egy hét alatt 350 ezerrel tudta növelni a nézőszámát a teljes lakosságban, míg a fiataloknál 150 ezerrel nőtt a nézettség. Az X-Faktor viszont nézőket veszített múlt hét óta, így nem kérdés, ki a hét győztese.
A Sztárban sztárnak már a dzsungellakókkal is harcolnia kell 41. heti nézettségi adatok
Három RTL-es műsor a dobogón, és csak mögöttük „kullog” a Sztárban sztár – így foglalhatjuk össze röviden a 41. heti nézettségi eredményeket. Az X-Faktornak nincs komoly ellenfele, de a Celeb vagyok… is jól megy, és magával rántja a dobogóra a Barátok közt-öt is.
Végre van verseny az RTL Klub és a TV2 között 40. heti nézettségi adatok
Vajon akkor is verné az X-Faktor a Sztárban sztárt, ha teljesen egy időpontban menne a két műsor? Most alig van átfedés a két show között, az is csupán vasárnap, az X-Faktor második adásának elejével. Ha csak ezt a napot nézzük, azt látjuk, a két műsor nagyjából egálban van.
Fokozódik a harc a sztárjelöltek és a celebbőrbe bújt sztárok között 39. heti nézettségi adatok
Az X-Faktor még mindig vezet mind a fiatalok, mind a teljes lakosság körében, de már szorosan a nyomában van az ezúttal is a dobogó második fokáig jutó Sztárban sztár. A vasárnap debütált Bumm! is remek kezdést produkált, a második helyek mellé egy-egy harmadik helyezést is szerezve a TV2-nek mindkét listán.
Két dudás egy csárdában... 38. heti nézettségi adatok
Két műsor uralja mostanság a nézettségi listát: az ez alkalommal is az élen végző X-Faktor kétmillió feletti nézőszámával az idei év eddigi legnézettebb műsora lett, de a Sztárban sztár is szépen hozza a nézőket a TV2-nek, mindkét célcsoportban hétről hétre növelve a nézettségét.
A szeptember eddig az X-Faktorról szól 37. heti nézettségi adatok
A 37. héten az X-Faktor uralta nézettségi listát, és akárcsak egy héttel ezelőtt, az RTL Klub tehetségkutatója most is magabiztosan nyerte a hetet mindkét korosztályban. A TV2 színeiben egyedül a Sztárban sztár volt versenyben az RTL nagy sikerű esti műsoraival.
12345678910
1 / 43 oldal
2014. november 23., vasárnap

Kelemen, Klementina
H
17
K
18
Sze
19
Cs
20
P
21
Szo
22
21:40
Hó hull a cédrusra
amerikai filmdráma, 1999
21:45
21:45
Menyasszony csaléteknek
angol romantikus vígjáték, 2011
21:50
Rocky II.
amerikai sportfilm, 1979
21:55
A 40 éves szűz
amerikai romantikus vígjáték, 2005
Új űrodüsszeia ? Interstellar
Rajcsányi Gellért
(Mandiner)
Persze nem rossz film az Interstellar. Nagy ez a film. Csak túl nagy.
3
2
Az Etyek-Budai borvidék újrapozicionálása
Etyek 360
(Sajtóközlemény)
Régen elfelejtettük már a szelídítetlen savakat, a korai szüretből és az üzemi terhelésből származó könnyed, légies borokat. A cél a világszínvonal elérése lett.
8
1
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.