Nézettségi adatok
A szeptember eddig az X-Faktorról szól 37. heti nézettségi adatok
A 37. héten az X-Faktor uralta nézettségi listát, és akárcsak egy héttel ezelőtt, az RTL Klub tehetségkutatója most is magabiztosan nyerte a hetet mindkét korosztályban. A TV2 színeiben egyedül a Sztárban sztár volt versenyben az RTL nagy sikerű esti műsoraival.
Hiába vicces a Sztárban sztár, az X-Faktor ellen esélye sem volt 36. heti nézettségi adatok
Megkezdődött az őszi szezon a kertévéken olyan új műsorokkal, mint a Konyhafőnök vagy a Zsaruk, a nézettségi lista élén azonban nem ezek, hanem a visszatérő X-Faktor áll, ami, ha szórakoztatásban nem is feltétlenül, de nézettségben bizony alaposan lealázta a konkurens csatorna éneklős show-műsorát, a Sztárban sztárt.
Az RTL Klub lett a szerdai vihar nyertese 32. heti nézettségi adatok
Múlt héten az RTL Klub egy kicsit növelni tudta előnyét a TV2-vel szemben a 18 és 49 év közöttiek körében; főműsoridőben egyértelmű a csatorna fölénye, viszont a délutáni sávban a TV2 az abszolút nyerő.
Megkezdődött a nyári uborkaszezon 29. heti nézettségi adatok
A múlt hét tévés szempontból nem sok érdekességet tartogatott. Egyéb alternatíva híján az emberek a két legnagyobb kereskedelmi csatorna szokásos esti sorozatait nézték, így a nyáron sem szünetelő Barátok közt simán megnyerte a hetet mindkét korosztályban.
Sokan nézték a vébédöntőt, de nem annyian, mint négy éve 28. heti nézettségi adatok
Német diadallal zárult vasárnap este a brazíliai futball-világbajnokság, akik hosszabbításban egy gólos győzelmet arattak az argentinok ellen a fináléban. A mérkőzést az m1 közvetítette, és ennél nagyobb érdeklődést kiváltó tévéműsor nem is volt múlt héten, ám ez a vb-döntő jóval kevesebb nézőt érdekelt, mint az előző négy évvel ezelőtt.
Neymar hátbaverésénél csak Berényiék voltak érdekesebbek 27. heti nézettségi adatok
Idén kivételesen csak egy hét szünetre ment el a Barátok közt, ám előtte még jól megnyerte a hetet mindkét korosztályban, maga mögé utasítva ezzel az m1-en közvetített labdarúgó-világbajnokság legnézettebb mérkőzéseit is.
Az RTL Klub fel tudta venni a kesztyűt az m1 és a foci ellen 26. heti nézettségi adatok
Csillapodni látszik a vb-láz, már ha a tévés nézettségi adatokból indulunk ki, mely szerint a fiataloknál a Barátok közt és az Excsajok szelleme című film, a teljes lakosság körében pedig a Bk és a Tények is népszerűbb volt múlt héten, mint bármelyik vb-mérkőzés.
Hasít a köztévé 25. heti nézettségi adatok
Továbbra is futball-lázban ég az ország, derül ki a múlt heti nézettségi adatokból. Főműsoridőben a fiatalok 23, 9%-a az m1-et nézte, míg az RTL Klubra csak 15, 3%-uk kapcsolt, a TV2-re pedig a kereskedelmileg fontos célcsoportnak csupán 12, 6%-a volt kíváncsi este 19 és 23 óra között.
Mindenki focit néz 24. heti nézettségi adatok
Elkezdődött a focivébé, és ez nagyon jót tett az m1 nézettségének, a kereskedelmi csatornák sikerműsorai viszont ennek megfelelően háttérbe szorultak kissé. Csóró Lalinál például most mindenkit sokkal jobban érdekelt, hogy mit játszott Brazília Horvátország ellen, vagy hogy hogyan alázták meg a hollandok a címvédő spanyolokat.
Itt a nyár, pang a nézettség 23. heti nézettségi adatok
Erősen kezdett a nyár, már ami a hőmérsékletet illeti, és megkezdődött a csatornákon is az uborkaszezonra kitalált műsorrend annak minden velejárójával együtt: a vetélkedők szünetre mentek, a Barátok közt korábbra került, a műsorok nézettsége megcsappant.
12345678910
1 / 42 oldal
2014. szeptember 18., csütörtök

Diána
H
15
K
16
Sze
17
18:20
May tökéletes élete
amerikai vígdráma, 2013
18:25
Mindent bele, srácok!
amerikai filmdráma, 1994
18:25
Prince Avalanche - Texas hercege
amerikai vígjáték, 2013
18:30
Fehér Agyar - A mentőakció
olasz kalandfilm, 1974
18:45
Hóbortos Hálaadás
amerikai romantikus filmdráma, 2013
Bussay - búcsú
Ripka Gergely
(Táncoló Medve)
Bussay László karaktere, habitusa is bizonyára kellettek ahhoz, hogy egy kis határ menti falu országos rajongótáborra tegyen szert a hazai borivók köreiben.
Miért jobb az Adria marketingje és médiahírneve Magyarországon, mint a Balatoné?
Máté József
(Balaton Barátai Márkaműhely)
A Horvát Idegenforgalmi Közösség Magyarországi Képviselete ma eredményesebben szólítja meg a nyaralni vágyó honfitársainkat, mint saját felségvizein a Magyar Turizmus Zrt.
5
1
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.