Nézettségi adatok
’98 óta a helyzet változatlan 8. heti nézettségi adatok
Erős RTL-fölénnyel zárult a 8. hét. Olyan jól bejáratott műsorokkal szerezte meg a csatorna az elsőséget mindkét korosztályban, mint a Barátok közt és a Fókusz. Mivel múlt héten már Rising Star sem volt, a TV2 nem is nagyon tudott versenyre kelni az RTL Klubbal.
A Rising Star döntője mindent vitt 7. heti nézettségi adatok
A múlt hét a Rising Star döntőjének jegyében telt, mindkét korosztályban behúzva ezzel a győzelmet a TV2-nek. A műsor 1 millió 542 ezer nézőt vonzott a teljes lakosságból, ez a vasárnap este tévézők 31, 1%-ának felel meg.
Nincs új a februári nap alatt 6. heti nézettségi adatok
A 2015-ös év tévés szempontból elég laposan indult. Jól mutatja ezt az is, hogy hetek óta a Barátok közt és a Rising Star versenyez a hét legnézettebb műsora címért, és nem történt ez másként a hatodik héten sem.
Megint nyert a Rising Star 5. heti nézettségi adatok
Végéhez közeledik a Rising Star, nő tehát a tét, ami a nézettségre is kihat: a teljes lakosságban megint nyert a TV2 tehetségkutatója, de a fiataloknál is dobogóra került a műsor. Ezenkívül még a Tények és Jóban Rosszban van versenyben a TV2 színeiben, a csatorna többi műsorának viszont elkelne még pár néző…
A TV2-nek csak összejött az áhított győzelem 4. heti nézettségi adatok
A Barátok közt a fiataloknál még mindig tartja magát az élen, a teljes lakosságban azonban a Rising Star végzett az első helyen, amire hetek óta nem volt példa, sőt még az RTL Híradónak is sikerült becsusszannia a csatorna „százéves” szappanoperája elé, a második helyre.
A Barátok közt továbbra is vetélytárs nélkül az élen 3. heti nézettségi adatok
A Barátok közt - megőrizve múlt heti pozícióját - ismét mindkét korosztályban nyerni tudott. Igaz, nem is nagyon volt vetélytársa, hisz nem sok olyan műsor van mostanában a csatornák kínálatában, amely minden korosztályt meg tudna szólítani.
Jönnek a szürke hétköznapok 2. heti nézettségi adatok
Az ünnepek után visszatértek a szürke, unalmas hétköznapok, amit jól tükröznek a múlt heti nézettségi eredmények is. Visszaállt a régi rend: hasít a Barátok közt, a Fókusz és az Éjjel-nappal Budapest, míg a TV2 továbbra is leginkább a Rising Starral van versenyben.
Macaulay Culkinnal karácsonyoztunk, az újév pedig a hírek jegyében telt 52. és 1. heti nézettségi adatok
Nem telhet el karácsony Reszkessetek, betörők nélkül!, de ha mégis, akkor egy éven belül tuti bepótolhatjuk a lemaradást. A pótlás ezúttal 2014 karácsonyára esett, a tévénézők pedig kapva kaptak az alkalmon, és újra végignézték a Culkin-kölyök betörőszivatásait. Szilveszter hetén viszont a hírek kerültek főszerepbe.
Az Ördög-Majka páros továbbra is nyomul 50. heti nézettségi adatok
Közeleg a karácsony, ám a Rising Star még javában dübörög, hisz majd csak valamikor február elején jön el a műsor fináléja. Az X-Faktor ezzel szemben a végéhez közelít, ezúttal azonban mégsem tudja különösebben fellelkesíteni az embereket a sokadik évaddal jelentkező műsor.
Berényiékkel még mindig számolni kell 49. heti nézettségi adatok
Régen láttuk a Barátok közt-öt az élen, de a 49. héten erre is sor került. A Bk szerdai adása olyan népszerű volt, hogy még a tehetségkutatókkal is elbánt a 18-49-es korosztályban, igaz, a teljes lakosság körében viszont a Rising Star és az X-Faktor volt a nyerő.
12345678910
1 / 44 oldal
2015. február 27., péntek

Ákos, Bátor
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
18:15
Szoknyás zsaru
francia játékfilm, 1978
19:00
Gyakornokok
amerikai vígjáték, 2013
19:00
Valkűr
amerikai-német háborús akciófilm, 2008
19:05
Walter Mitty titkos élete
amerikai kalandfilm, 2013
19:15
Békefenntartók háborúja
amerikai-ausztrál sci-fi, 2004
Ha egy filmről még az elkészülte után közel ötven évvel is beszélnek, sőt hivatkozási alapnak tekinthető, annak általában oka van.
A Magyar Természettudományi Múzeum öt földrész több évezredes vagy épp a közelmúltból származó múmiáit mutatja be.
Idei első posztom
Losonci Bálint
(Vinoport)
Meggyőződésem, hogy a melegebb, naposabb fekvésekben Magyarországon a syrah adja a legérdekesebb vörösborokat a nemzetközi fajták közül.
A saját erőnkből szeretnénk előre jutni
ifj. Dúzsi Tamás
(Juniborbár)
A precíziós szőlőtermesztés felé szeretnénk haladni és bár bioként műveljük a szőlőnket, szeretnénk, ha a minősítést is megkapnánk.
2
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.