Nézettségi adatok
Az ének iskolája mellett a retró műsorokról szólt a múlt hét 16. heti nézettségi adatok
A teljes lakosságot már sikerült meghódítania, a fiataloknál azonban még van hová fejlődnie Az ének iskolájának, ebben a korosztályban ugyanis hét másik műsor is népszerűbb volt a TV2 produkciójánál.
Régi nézőkedvenccel szépített a TV2 15. heti nézettségi adatok
Az ének iskolája, úgy tűnik, az újabb évadra sem veszített népszerűségéből. Az Ördög Nóra „igazgatónővel” kiegészült tanári gárda – Király Viktor helyett ezúttal Caramellel felállva – még mindig tudja, hogy csalogassa a képernyő elé a nézőket, felhúzva ezzel kicsit a porból az utóbbi időkben gyengélkedő TV2-t.
Zsákos Bilbó a képernyő elé szögezte a fiatalokat 14. heti nézettségi adatok
Tavaszi szünet ide, húsvét oda, a Barátok köztnél nézettebb műsor ezúttal sem volt. A TV2-n új évaddal debütáló Az ének iskolája a teljes lakosság körében ugyan szépen nyitott, de a fiatalokat ennél jobban érdekelte az RTL Klubon ugyanekkor vetített A hobbit: Váratlan utazás.
Unalmas papírforma 13. heti nézettségi adatok
Ennél azért izgalmasabbak szoktak lenni a tavaszi nézettségi eredmények: most csak a premierfilmek hoznak némi színt a toplistás sorozatok mezőnyébe, melyek közül a legnézettebb még mindig az RTL Klub „ezeréves" szappanoperája, a Barátok közt.
Eltűnt az m1 a nézettségi listáról 12. heti nézettségi adatok
Eddig sem a legelőkelőbb helyekért versenyzett, de legalább néhány műsorával ott volt a legjobb ötvenben, igaz, inkább csak a teljes lakosság listáján. Az m1 helyét mára a Duna TV vette át, nemcsak a műsorok terén, de a nézettségi listán is.
Nézettségi adatok ennyire még senkit nem érdekeltek 11. heti nézettségi adatok
Soha nem látott érdeklődés fogadta ezen a héten a tévés nézettségi adatokat, mondhatni nézettségi lázban ég az egész ország, köszönhetően annak, hogy az évtizedeken át első számú közszolgálati csatornaként funkcionáló, ugyanakkor egyre gyengébb nézettséget produkáló m1 március 15-én átváltozott nemzeti hírcsatornává.
Durván elhúzott az RTL Klub 10. heti nézettségi adatok
A TV2 jobban tette volna, ha inkább rögtön elindítja a Rising Star következő évadát, vagy lead pár mexikói szappanoperát az esti műsorsávaban, mert azt legalább nézik az emberek, nem úgy, mint az Éden Hotelt. A Viasattól megvásárolt reality egyelőre nagyon gyengén muzsikál: a fiatalokat éppúgy nem érdekli, mint a teljes lakosságot.
5
Egy valóságshow jött, egy másik pedig ment 9. heti nézettségi adatok
Országos tévécsatorna ide vagy oda, gyengén kezdett az Éden Hotel, igaz, még nagyon az elején tart a műsor, a Való Világ hetedik szériája viszont magához képest erősen zárt, és mindkét korosztályban a top25-be került 232, illetve a teljes lakosságban 521 ezres nézőszámmal.
1
’98 óta a helyzet változatlan 8. heti nézettségi adatok
Erős RTL-fölénnyel zárult a 8. hét. Olyan jól bejáratott műsorokkal szerezte meg a csatorna az elsőséget mindkét korosztályban, mint a Barátok közt és a Fókusz. Mivel múlt héten már Rising Star sem volt, a TV2 nem is nagyon tudott versenyre kelni az RTL Klubbal.
1
A Rising Star döntője mindent vitt 7. heti nézettségi adatok
A múlt hét a Rising Star döntőjének jegyében telt, mindkét korosztályban behúzva ezzel a győzelmet a TV2-nek. A műsor 1 millió 542 ezer nézőt vonzott a teljes lakosságból, ez a vasárnap este tévézők 31, 1%-ának felel meg.
12345678910
1 / 45 oldal
2015. április 25., szombat

Márk
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
18:15
A nagy Gatsby
amerikai romantikus filmdráma, 2013
18:25
Rodoszi kolosszális
angol romantikus vígjáték, 1987
18:40
Az angyalok is esznek babot
olasz-francia-spanyol akcióvígjáték, 1973
18:50
Táncoló talpak
ausztrál-amerikai animációs film, 2006
19:00
Hamis a baba
magyar akcióvígjáték, 1991
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
06:05
Frakk, a macskák réme
Magyar rajzfilmsorozat: A betegápoló
06:05
Majomparádé
19. rész
06:05
Olive a strucc
80. rész
06:10
Olive a strucc
81. rész
06:15
Traktor Tom
Angol animációs filmsorozat: 52/17. Az alvajáró
Az ezúttal különösen hosszúra sikerült cím azt jelenti, megint eltelt hét év. Megérte kivárni, a Roy Andersson-rajongók olyat kapnak, amin újabb hét évig elmélkedhetnek.
A zsidóság szerepe Tokaj-Hegyalja borászatában
Ungváry Krisztián
(Heti Válasz)
A zsidók a jól pörkölt és kénnel is kezelt tölgyfahordók használatát részesítették előnyben és sokkal gyakrabban használtak új hordókat, mint a keresztények.
1
Mi van egy 170 éves Champagne-ban? (javított kiadás)
akov
(Borrajongó)
A 170 éves Champagne-ok igen magas fém-kation koncentrációt mutattak. A vas és a réz szintje váratlanul sok.
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.