Nézettségi adatok
Az Ördög-Majka páros továbbra is nyomul 50. heti nézettségi adatok
Közeleg a karácsony, ám a Rising Star még javában dübörög, hisz majd csak valamikor február elején jön el a műsor fináléja. Az X-Faktor ezzel szemben a végéhez közelít, ezúttal azonban mégsem tudja különösebben fellelkesíteni az embereket a sokadik évaddal jelentkező műsor.
Berényiékkel még mindig számolni kell 49. heti nézettségi adatok
Régen láttuk a Barátok közt-öt az élen, de a 49. héten erre is sor került. A Bk szerdai adása olyan népszerű volt, hogy még a tehetségkutatókkal is elbánt a 18-49-es korosztályban, igaz, a teljes lakosság körében viszont a Rising Star és az X-Faktor volt a nyerő.
Adam Sandler kell a népnek 48. heti nézettségi adatok
Dupla RTL-győzelemmel zárult a múlt hét, a fiataloknál egy Adam Sandler-film végzett az élen, a teljes lakosság körében pedig az X-Faktor. A TV2-nek ezúttal csupán egy dobogós helyezés jött össze, a teljes lakosságban a harmadik helyezést szerezte meg a Rising Star című tehetségkutató.
Csúcson a Rising Star 47. heti nézettségi adatok
Négy hete tart a Rising Star, ennyi idő kellett a műsornak, hogy felérjen a csúcsra. A 47. héten a TV2 tehetségkutatóját nézték a legtöbben mindkét korosztályban, ezzel a Rising Starnak a nagy ellenfelet, az X-Faktort is sikerült maga mögé utasítania.
1
Lehet, hogy leáldozott végre a tehetségkutatóknak? 46. heti nézettségi adatok
Nagyot menetelt múlt héten az RTL Klub, olyannyira, hogy a kereskedelmi célcsoportban minden estét megnyert a csatorna. Nem volt ez másként vasárnap sem, amikor is a Szemfényvesztők című filmmel verték agyon a TV2-t és a Rising Start.
Taroltak a dzsungelben sínylődő celebek 45. heti nézettségi adatok
Múlt héten az RTL Klubnak állt a zászló, legalábbis ami a nézettségi eredményeket illeti. A csatorna mindkét korosztályban elhozta a dobogós helyezéseket három főműsoridős produkciójával, a Celeb vagyok, ments ki innen!-nel, az X-Faktorral és a Barátok közt-tel.
Az internetadó-tüntetés egyik legnagyobb nyertese az ATV 44. heti nézettségi adatok
Az internetadó elleni tüntetés új színnel gazdagította szokásos nézettségi listánkat, méghozzá a rózsaszínnel, ami ez esetben az ATV-t jelöli, mely csatorna a teljes lakosság körében a 21. helyezést szerezte meg Egyenes beszéd című műsorának a tüntetéssel foglalkozó különkiadásával.
Uralta a vasárnapot a TV2 43. heti nézettségi adatok
Véget ért a Sztárban sztár, és méltóképpen, a hét legnézettebb műsoraként búcsúzott a nézőktől. A TV2 vasárnap esti show-műsora mind a teljes lakosság körében, mind a fiataloknál az élen zárta a hetet.
1
Legyőzték az X-Faktort! 42. heti nézettségi adatok
Közeledik a Sztárban sztár utolsó adása, és ezt a rajongók is érzik, akik nagy számban ültek le vasárnap este a TV2 szórakoztató show-műsora elé, ami így egy hét alatt 350 ezerrel tudta növelni a nézőszámát a teljes lakosságban, míg a fiataloknál 150 ezerrel nőtt a nézettség. Az X-Faktor viszont nézőket veszített múlt hét óta, így nem kérdés, ki a hét győztese.
A Sztárban sztárnak már a dzsungellakókkal is harcolnia kell 41. heti nézettségi adatok
Három RTL-es műsor a dobogón, és csak mögöttük „kullog” a Sztárban sztár – így foglalhatjuk össze röviden a 41. heti nézettségi eredményeket. Az X-Faktornak nincs komoly ellenfele, de a Celeb vagyok… is jól megy, és magával rántja a dobogóra a Barátok közt-öt is.
12345678910
1 / 43 oldal
2014. december 19., péntek

Viola, Violetta
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
19:00
Szellemirtók 2.
amerikai akcióvígjáték, 1989
19:20
Frank Herbert: A Dűne gyermekei
amerikai-német sci-fi, 2003
19:35
Pontiac expedíció
amerikai filmdráma, 1994
19:40
Robin Hood: A tolvajok fejedelme
amerikai kalandfilm, 1991
20:00
12 majom
amerikai sci-fi, 1995
Három elkeseredett, különböző korú nőt (Ónodi Eszter, Csákányi Eszter és Törőcsik Franciska) egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet.
A kiállítás a 19. század végi és 20. század eleji otthoni és hivatásszerű hazai vendéglátás tereit mutatja be egy városi skanzen jellegét öltve, elsősorban enteriőrökön keresztül.
Ákost látni és
Gerényi Gábor
(Midi)
Ákos hiába űz sportot már több mint húsz éve abból, hogy a végletekig megossza a közönséget és a kritikát: a dolog vége csak az lett, hogy nem sok gondolkodnivaló akad, ha az első számú magyar popcsillagot akarjuk megnevezni.
20
11
Sose volt szükség hátszélre
Dúzsi Tamás
(Tolna Megyei Népújság)
Meg kell találni azt az árat, amelynél úgy érzi a vásárló, jó minőséget kapott, de az ár is elfogadható. Interjú.
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.