Nézettségi adatok
Legyőzték az X-Faktort! 42. heti nézettségi adatok
Közeledik a Sztárban sztár utolsó adása, és ezt a rajongók is érzik, akik nagy számban ültek le vasárnap este a TV2 szórakoztató show-műsora elé, ami így egy hét alatt 350 ezerrel tudta növelni a nézőszámát a teljes lakosságban, míg a fiataloknál 150 ezerrel nőtt a nézettség. Az X-Faktor viszont nézőket veszített múlt hét óta, így nem kérdés, ki a hét győztese.
A Sztárban sztárnak már a dzsungellakókkal is harcolnia kell 41. heti nézettségi adatok
Három RTL-es műsor a dobogón, és csak mögöttük „kullog” a Sztárban sztár – így foglalhatjuk össze röviden a 41. heti nézettségi eredményeket. Az X-Faktornak nincs komoly ellenfele, de a Celeb vagyok… is jól megy, és magával rántja a dobogóra a Barátok közt-öt is.
Végre van verseny az RTL Klub és a TV2 között 40. heti nézettségi adatok
Vajon akkor is verné az X-Faktor a Sztárban sztárt, ha teljesen egy időpontban menne a két műsor? Most alig van átfedés a két show között, az is csupán vasárnap, az X-Faktor második adásának elejével. Ha csak ezt a napot nézzük, azt látjuk, a két műsor nagyjából egálban van.
Fokozódik a harc a sztárjelöltek és a celebbőrbe bújt sztárok között 39. heti nézettségi adatok
Az X-Faktor még mindig vezet mind a fiatalok, mind a teljes lakosság körében, de már szorosan a nyomában van az ezúttal is a dobogó második fokáig jutó Sztárban sztár. A vasárnap debütált Bumm! is remek kezdést produkált, a második helyek mellé egy-egy harmadik helyezést is szerezve a TV2-nek mindkét listán.
Két dudás egy csárdában... 38. heti nézettségi adatok
Két műsor uralja mostanság a nézettségi listát: az ez alkalommal is az élen végző X-Faktor kétmillió feletti nézőszámával az idei év eddigi legnézettebb műsora lett, de a Sztárban sztár is szépen hozza a nézőket a TV2-nek, mindkét célcsoportban hétről hétre növelve a nézettségét.
A szeptember eddig az X-Faktorról szól 37. heti nézettségi adatok
A 37. héten az X-Faktor uralta nézettségi listát, és akárcsak egy héttel ezelőtt, az RTL Klub tehetségkutatója most is magabiztosan nyerte a hetet mindkét korosztályban. A TV2 színeiben egyedül a Sztárban sztár volt versenyben az RTL nagy sikerű esti műsoraival.
Hiába vicces a Sztárban sztár, az X-Faktor ellen esélye sem volt 36. heti nézettségi adatok
Megkezdődött az őszi szezon a kertévéken olyan új műsorokkal, mint a Konyhafőnök vagy a Zsaruk, a nézettségi lista élén azonban nem ezek, hanem a visszatérő X-Faktor áll, ami, ha szórakoztatásban nem is feltétlenül, de nézettségben bizony alaposan lealázta a konkurens csatorna éneklős show-műsorát, a Sztárban sztárt.
Az RTL Klub lett a szerdai vihar nyertese 32. heti nézettségi adatok
Múlt héten az RTL Klub egy kicsit növelni tudta előnyét a TV2-vel szemben a 18 és 49 év közöttiek körében; főműsoridőben egyértelmű a csatorna fölénye, viszont a délutáni sávban a TV2 az abszolút nyerő.
Megkezdődött a nyári uborkaszezon 29. heti nézettségi adatok
A múlt hét tévés szempontból nem sok érdekességet tartogatott. Egyéb alternatíva híján az emberek a két legnagyobb kereskedelmi csatorna szokásos esti sorozatait nézték, így a nyáron sem szünetelő Barátok közt simán megnyerte a hetet mindkét korosztályban.
Sokan nézték a vébédöntőt, de nem annyian, mint négy éve 28. heti nézettségi adatok
Német diadallal zárult vasárnap este a brazíliai futball-világbajnokság, akik hosszabbításban egy gólos győzelmet arattak az argentinok ellen a fináléban. A mérkőzést az m1 közvetítette, és ennél nagyobb érdeklődést kiváltó tévéműsor nem is volt múlt héten, ám ez a vb-döntő jóval kevesebb nézőt érdekelt, mint az előző négy évvel ezelőtt.
12345678910
1 / 42 oldal
2014. október 24., péntek

Salamon
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
23:20
Szemtelen szemtanúk
amerikai akcióvígjáték, 2005
23:25
Vad orchideák
amerikai erotikus film, 1989
23:30
Az elnök emberei
amerikai filmdráma, 1976
23:45
A vér utcái
amerikai krimi, 2009
23:45
[Rec] 2
spanyol horror, 2009
Szüret Kőszegen, az Alpokalján
Kampits László
(Mandiner)
A statisztika szerint egy rendkívüli jó évjárat körülbelül 7-8 évente következik be. Lassan már esedékes lesz egy 2008-as szintet megütni, írta a Mandinernek szüreti beszámolójában a Kőszegen borászkodó Kampits László.
Hét szűk esztendő?
Varga Péter
(Mandiner)
Az idei szüret után már csak abban reménykedhetünk, hogy nem a bibliai hét szűk esztendő fátuma van rajtunk ? írta a Mandinernek szüreti beszámolójában Varga Péter, aki szerint az évjárat leginkább az illatos fehérborok és rozék készítésére volt alkalmas.
1
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.