Nézettségi adatok
Az RTL Klub lett a szerdai vihar nyertese 32. heti nézettségi adatok
Múlt héten az RTL Klub egy kicsit növelni tudta előnyét a TV2-vel szemben a 18 és 49 év közöttiek körében; főműsoridőben egyértelmű a csatorna fölénye, viszont a délutáni sávban a TV2 az abszolút nyerő.
Megkezdődött a nyári uborkaszezon 29. heti nézettségi adatok
A múlt hét tévés szempontból nem sok érdekességet tartogatott. Egyéb alternatíva híján az emberek a két legnagyobb kereskedelmi csatorna szokásos esti sorozatait nézték, így a nyáron sem szünetelő Barátok közt simán megnyerte a hetet mindkét korosztályban.
Sokan nézték a vébédöntőt, de nem annyian, mint négy éve 28. heti nézettségi adatok
Német diadallal zárult vasárnap este a brazíliai futball-világbajnokság, akik hosszabbításban egy gólos győzelmet arattak az argentinok ellen a fináléban. A mérkőzést az m1 közvetítette, és ennél nagyobb érdeklődést kiváltó tévéműsor nem is volt múlt héten, ám ez a vb-döntő jóval kevesebb nézőt érdekelt, mint az előző négy évvel ezelőtt.
Neymar hátbaverésénél csak Berényiék voltak érdekesebbek 27. heti nézettségi adatok
Idén kivételesen csak egy hét szünetre ment el a Barátok közt, ám előtte még jól megnyerte a hetet mindkét korosztályban, maga mögé utasítva ezzel az m1-en közvetített labdarúgó-világbajnokság legnézettebb mérkőzéseit is.
Az RTL Klub fel tudta venni a kesztyűt az m1 és a foci ellen 26. heti nézettségi adatok
Csillapodni látszik a vb-láz, már ha a tévés nézettségi adatokból indulunk ki, mely szerint a fiataloknál a Barátok közt és az Excsajok szelleme című film, a teljes lakosság körében pedig a Bk és a Tények is népszerűbb volt múlt héten, mint bármelyik vb-mérkőzés.
Hasít a köztévé 25. heti nézettségi adatok
Továbbra is futball-lázban ég az ország, derül ki a múlt heti nézettségi adatokból. Főműsoridőben a fiatalok 23, 9%-a az m1-et nézte, míg az RTL Klubra csak 15, 3%-uk kapcsolt, a TV2-re pedig a kereskedelmileg fontos célcsoportnak csupán 12, 6%-a volt kíváncsi este 19 és 23 óra között.
Mindenki focit néz 24. heti nézettségi adatok
Elkezdődött a focivébé, és ez nagyon jót tett az m1 nézettségének, a kereskedelmi csatornák sikerműsorai viszont ennek megfelelően háttérbe szorultak kissé. Csóró Lalinál például most mindenkit sokkal jobban érdekelt, hogy mit játszott Brazília Horvátország ellen, vagy hogy hogyan alázták meg a hollandok a címvédő spanyolokat.
Itt a nyár, pang a nézettség 23. heti nézettségi adatok
Erősen kezdett a nyár, már ami a hőmérsékletet illeti, és megkezdődött a csatornákon is az uborkaszezonra kitalált műsorrend annak minden velejárójával együtt: a vetélkedők szünetre mentek, a Barátok közt korábbra került, a műsorok nézettsége megcsappant.
Mi lenne velünk saját gyártású műsorok nélkül? 22. heti nézettségi adatok
Múlt héten hasítottak a két legnagyobb kereskedelmi csatorna saját gyártású műsorai, közülük is leginkább Az ének iskolája, mely mindkét korosztályban a nézettségi lista élén végzett, két győzelmet is bezsebelve ezzel a TV2-nek.
Rákapcsoltak a kisebb csatornák 21. heti nézettségi adatok
Az elmúlt hét nagy sporteseményei, mint a Forma-1 Monacói Nagydíj és a BL-döntő az m1 és a SportTV malmára hajtották a vizet, de még náluk is jobban szerepelt a Film+, mely A feláldozhatók című filmmel bekerült a legjobb tízbe a nézettségi listán.
12345678910
1 / 41 oldal
2014. szeptember 1., hétfő

Egyed, Egon
18:05
Remény és dicsőség
amerikai filmdráma, 1987
18:10
Marley meg én : A kölyökévek
amerikai családi vígjáték, 2011
18:15
A karácsony megmentője
amerikai-kanadai családi film, 2002
18:25
Békavári uraság
angol kalandfilm, 1996
18:25
Van kérdés Benhez?
ausztrál romantikus vígjáték, 2012
2014. szeptember 6-án ismét MOZIÉJSZAKA lesz a CORVINBAN. Erre az alkalomra a szokásokhoz híven egy karszalag elegendő a belépéshez, amivel este 6-tól reggelig lehet mozizni „látástól-vakulásig”.
Egy furcsa nyár végén ? szüret előtt
Béres Melinda
(Béres Pincészet)
Most, egy-két héttel a szüret előtt pedig már nem maradt más hátra, csak a T.I. technika gyakorlása: térdre, imához.
1
Tállya Radicals
Ripka Gergely
(Táncoló Medve)
Csak nők előtt szoktam letérdelni, és mivel elég sokat térdelek a tőkék mellett a munka során, szükségszerűen azok csakis lányok lehetnek. A szőlőben és a pincében is köszönni kell nekik: hello csajok!
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2012
Pesti Est Kft. az Est Media Group tagja.