Nézettségi adatok
Megkezdődött a nyári uborkaszezon 29. heti nézettségi adatok
A múlt hét tévés szempontból nem sok érdekességet tartogatott. Egyéb alternatíva híján az emberek a két legnagyobb kereskedelmi csatorna szokásos esti sorozatait nézték, így a nyáron sem szünetelő Barátok közt simán megnyerte a hetet mindkét korosztályban.
Sokan nézték a vébédöntőt, de nem annyian, mint négy éve 28. heti nézettségi adatok
Német diadallal zárult vasárnap este a brazíliai futball-világbajnokság, akik hosszabbításban egy gólos győzelmet arattak az argentinok ellen a fináléban. A mérkőzést az m1 közvetítette, és ennél nagyobb érdeklődést kiváltó tévéműsor nem is volt múlt héten, ám ez a vb-döntő jóval kevesebb nézőt érdekelt, mint az előző négy évvel ezelőtt.
Neymar hátbaverésénél csak Berényiék voltak érdekesebbek 27. heti nézettségi adatok
Idén kivételesen csak egy hét szünetre ment el a Barátok közt, ám előtte még jól megnyerte a hetet mindkét korosztályban, maga mögé utasítva ezzel az m1-en közvetített labdarúgó-világbajnokság legnézettebb mérkőzéseit is.
Az RTL Klub fel tudta venni a kesztyűt az m1 és a foci ellen 26. heti nézettségi adatok
Csillapodni látszik a vb-láz, már ha a tévés nézettségi adatokból indulunk ki, mely szerint a fiataloknál a Barátok közt és az Excsajok szelleme című film, a teljes lakosság körében pedig a Bk és a Tények is népszerűbb volt múlt héten, mint bármelyik vb-mérkőzés.
Hasít a köztévé 25. heti nézettségi adatok
Továbbra is futball-lázban ég az ország, derül ki a múlt heti nézettségi adatokból. Főműsoridőben a fiatalok 23, 9%-a az m1-et nézte, míg az RTL Klubra csak 15, 3%-uk kapcsolt, a TV2-re pedig a kereskedelmileg fontos célcsoportnak csupán 12, 6%-a volt kíváncsi este 19 és 23 óra között.
Mindenki focit néz 24. heti nézettségi adatok
Elkezdődött a focivébé, és ez nagyon jót tett az m1 nézettségének, a kereskedelmi csatornák sikerműsorai viszont ennek megfelelően háttérbe szorultak kissé. Csóró Lalinál például most mindenkit sokkal jobban érdekelt, hogy mit játszott Brazília Horvátország ellen, vagy hogy hogyan alázták meg a hollandok a címvédő spanyolokat.
Itt a nyár, pang a nézettség 23. heti nézettségi adatok
Erősen kezdett a nyár, már ami a hőmérsékletet illeti, és megkezdődött a csatornákon is az uborkaszezonra kitalált műsorrend annak minden velejárójával együtt: a vetélkedők szünetre mentek, a Barátok közt korábbra került, a műsorok nézettsége megcsappant.
Mi lenne velünk saját gyártású műsorok nélkül? 22. heti nézettségi adatok
Múlt héten hasítottak a két legnagyobb kereskedelmi csatorna saját gyártású műsorai, közülük is leginkább Az ének iskolája, mely mindkét korosztályban a nézettségi lista élén végzett, két győzelmet is bezsebelve ezzel a TV2-nek.
Rákapcsoltak a kisebb csatornák 21. heti nézettségi adatok
Az elmúlt hét nagy sporteseményei, mint a Forma-1 Monacói Nagydíj és a BL-döntő az m1 és a SportTV malmára hajtották a vizet, de még náluk is jobban szerepelt a Film+, mely A feláldozhatók című filmmel bekerült a legjobb tízbe a nézettségi listán.
A TV2-nek másodszorra is bejött Az ének iskolája 20. heti nézettségi adatok
A múlt hét katasztrofális időjárása bizonyára gyarapította kissé az esténként otthon tartózkodók számát, némileg növelve ezzel a tévécsatornák nézettségét is. Ez a növekedés azonban nem mérvadó, egyedül Az ének iskolája tudta több mint százezer fővel megtoldani az előző heti eredményeit.
2
12345678910
1 / 41 oldal
2014. július 29., kedd

Márta, Flóra
18:15
Emberrablók
angol kalandfilm, 1971
18:35
Ezer szó
amerikai vígjáték, 2012
18:40
Rendőr szökésben
francia thriller, 2011
19:00
Komisz kamaszok Afrikában
holland kalandfilm, 2005
19:00
Senki Bolondja
amerikai vígjáték, 1994
Huszonnyolcadik alkalommal költöznek a népművészet mesterei a Budai Várba, hogy ismét elbűvöljék a látogatókat különleges tudásukkal.
Olaszrizlingből elégtelen
Unger Tamás
(Borrajongó)
Ez az olasz-sztori gigantikus bukta. Innen ugyanis úgy tűnik, hogy már csak felfelé vezet az út. Nem, nem örülünk, Vincent.
Szent Tamás 2011 ? Csúcsformában!
Németh Richárd
(Wine Flow)
2013. szeptemberében már határozottan azt gondoltam, ez a bor csúcsra ért. Revideálnom kell magam.
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2012
Pesti Est Kft. az Est Media Group tagja.