Nézettségi adatok
A TV2-nek csak összejött az áhított győzelem 4. heti nézettségi adatok
A Barátok közt a fiataloknál még mindig tartja magát az élen, a teljes lakosságban azonban a Rising Star végzett az első helyen, amire hetek óta nem volt példa, sőt még az RTL Híradónak is sikerült becsusszannia a csatorna „százéves” szappanoperája elé, a második helyre.
A Barátok közt továbbra is vetélytárs nélkül az élen 3. heti nézettségi adatok
A Barátok közt - megőrizve múlt heti pozícióját - ismét mindkét korosztályban nyerni tudott. Igaz, nem is nagyon volt vetélytársa, hisz nem sok olyan műsor van mostanában a csatornák kínálatában, amely minden korosztályt meg tudna szólítani.
Jönnek a szürke hétköznapok 2. heti nézettségi adatok
Az ünnepek után visszatértek a szürke, unalmas hétköznapok, amit jól tükröznek a múlt heti nézettségi eredmények is. Visszaállt a régi rend: hasít a Barátok közt, a Fókusz és az Éjjel-nappal Budapest, míg a TV2 továbbra is leginkább a Rising Starral van versenyben.
Macaulay Culkinnal karácsonyoztunk, az újév pedig a hírek jegyében telt 52. és 1. heti nézettségi adatok
Nem telhet el karácsony Reszkessetek, betörők nélkül!, de ha mégis, akkor egy éven belül tuti bepótolhatjuk a lemaradást. A pótlás ezúttal 2014 karácsonyára esett, a tévénézők pedig kapva kaptak az alkalmon, és újra végignézték a Culkin-kölyök betörőszivatásait. Szilveszter hetén viszont a hírek kerültek főszerepbe.
Az Ördög-Majka páros továbbra is nyomul 50. heti nézettségi adatok
Közeleg a karácsony, ám a Rising Star még javában dübörög, hisz majd csak valamikor február elején jön el a műsor fináléja. Az X-Faktor ezzel szemben a végéhez közelít, ezúttal azonban mégsem tudja különösebben fellelkesíteni az embereket a sokadik évaddal jelentkező műsor.
Berényiékkel még mindig számolni kell 49. heti nézettségi adatok
Régen láttuk a Barátok közt-öt az élen, de a 49. héten erre is sor került. A Bk szerdai adása olyan népszerű volt, hogy még a tehetségkutatókkal is elbánt a 18-49-es korosztályban, igaz, a teljes lakosság körében viszont a Rising Star és az X-Faktor volt a nyerő.
Adam Sandler kell a népnek 48. heti nézettségi adatok
Dupla RTL-győzelemmel zárult a múlt hét, a fiataloknál egy Adam Sandler-film végzett az élen, a teljes lakosság körében pedig az X-Faktor. A TV2-nek ezúttal csupán egy dobogós helyezés jött össze, a teljes lakosságban a harmadik helyezést szerezte meg a Rising Star című tehetségkutató.
Csúcson a Rising Star 47. heti nézettségi adatok
Négy hete tart a Rising Star, ennyi idő kellett a műsornak, hogy felérjen a csúcsra. A 47. héten a TV2 tehetségkutatóját nézték a legtöbben mindkét korosztályban, ezzel a Rising Starnak a nagy ellenfelet, az X-Faktort is sikerült maga mögé utasítania.
1
Lehet, hogy leáldozott végre a tehetségkutatóknak? 46. heti nézettségi adatok
Nagyot menetelt múlt héten az RTL Klub, olyannyira, hogy a kereskedelmi célcsoportban minden estét megnyert a csatorna. Nem volt ez másként vasárnap sem, amikor is a Szemfényvesztők című filmmel verték agyon a TV2-t és a Rising Start.
Taroltak a dzsungelben sínylődő celebek 45. heti nézettségi adatok
Múlt héten az RTL Klubnak állt a zászló, legalábbis ami a nézettségi eredményeket illeti. A csatorna mindkét korosztályban elhozta a dobogós helyezéseket három főműsoridős produkciójával, a Celeb vagyok, ments ki innen!-nel, az X-Faktorral és a Barátok közt-tel.
12345678910
1 / 43 oldal
2015. január 31., szombat

Marcella
H
26
K
27
Sze
28
Cs
29
P
30
18:05
Narancsvidék
amerikai vígjáték, 2002
18:30
A múmia
amerikai kalandfilm, 1999
18:30
18:30
Hullámok ördöge
amerikai filmdráma, 2008
18:30
Lulu szabadon
francia film, 2013 (feliratos)
Táncoló drapériák, miniatűr helikopterek által távirányított lufik, Űrodüsszeia. Illúzió és valóság, romantika és szürrealizmus. Különleges léggömbbalett a norvég Heine Avdaltól és a japán Yukiko Shinozakitól február 6-án és 7-én a Trafóban.
Negyedszázados a magyar underground egyik legfontosabb alakulata, a Korai Öröm! Ennek örömére február 5-én az A38-on nagyszabású születésnapi koncertet ad a zenekar.
A fotográfus
Asztalos Zoltán
(iMád)
Annyit tudtunk a feleségemmel, amikor döntöttünk 2003 körül a szőlőültetvény vásárolásról, hogy lehetőségeinkhez képest tartsuk magyar tulajdonban a földet, a termőhelyet.
A borpiac megmondói
Polák Dávid
(Kocsma blog)
Borversenyek terén idehaza elég kaotikus a helyzet. Nincs igazán nyomon követhető, egymásra épülő, jól szervezett rendszer.
2
2
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.