sztaki
Nézettségi adatok
Bevált recepten ne változtass! 15. heti nézettségi adatok
Cuki és tehetséges gyerekek egy már jól bevált formátumban. Ugyan ki tudna ennek ellenállni? A TV2 nem kockáztatott sokat, amikor úgy döntött, elindítja Az ének iskolája második szériáját is, és egy az egyben megtartja az első évadban már bizonyító zsűritagokat, akarom mondani tanárokat.
Dobogón az m1: a Forma–1 érdekesebb volt, mint a választás 14. heti nézettségi adatok
A 14. héten a Forma–1-közvetésnek köszönhetően felért a dobogóra az m1, továbbá a Barátok közt is visszatért a csúcsra, és mindkét korosztályban a hét legnézettebb műsora lett. A választási műsorok viszont csak a huszadik hely körül tanyáznak.
Nézettség a Tények tükrében 13. heti nézettségi adatok
A 18-49-es korosztály este fél nyolctól fél tízig az RTL Klub műsorai elé tapad, de közülük sokan előtte azért megnézik a Tényeket a TV2-n, ahogy teszi ezt a teljes lakosság is, akik az egy és negyedórásra nyújtott hírműsornál nem is találtak vonzóbb tévéprogramot múlt héten.
A Cobra 11 az új Klinika 12. heti nézettségi adatok
A fiatalok immár több mint egy éve az Éjjel-nappal Budapest történéseinek emlékeivel kelnek és fekszenek. Hogy ez meddig lesz így, nem tudom, de a hivatásos színészek lassan kezdhetnek félni, hogy lesz-e még rájuk valaha is szükség.
Kasza kontra Hajdú: 1–0 11. heti nézettségi adatok
Míg a 18-49-es korosztályban továbbra is erős RTL Klub-fölény a jellemző, a teljes lakosság körében ismét behúzott egy első helyezést a Tények és a TV2, amire utoljára négy hete volt példa. Ráadásul Kasza Tibi is odatette magát!
Kettős győzelemmel kezdte a tavaszt az RTL Klub 10. heti nézettségi adatok
Az RTL Klub ezúttal is mindkét korosztályban az élen végzett: a fiataloknál egy filmmel, a teljes lakosság körében pedig a Barátok közttel szerezte meg az elsőséget. A főműsoridőt is rendre ez a csatorna nyeri, a 18-49-es korcsoportban ezúttal majdnem 5 százalékkal verve a konkurens TV2-t.
Jön fel a TV2 9. heti nézettségi adatok
A Barátok közt a teljes lakosság körében meg tudta ismételni múlt heti győzelmét, a fiataloknál azonban újra az élre tört az Éjjel-nappal Budapest. Közben erősödik a TV2, hétről hétre egyre több helyezést birtokolva a top10-ben.
A Barátok közt visszavette az elsőséget 8. heti nézettségi adatok
Több hétnyi kihagyás után, amikor is a Barátok köztnek rendre meg kellett elégednie a dobogó második fokával, az RTL Klub népszerű szappanoperája újra a nézettségi lista élére került, és mindkét korosztályban a hét legnézettebb műsora lett.
Leosztotta egymás közt a szerepeket az RTL Klub és a TV2? 7. heti nézettségi adatok
Állandósulni látszik a helyzet, miszerint az RTL Klub a fiataloknál nyer hétről hétre az Éjjel-nappal Budapest című műsorával, míg a teljes lakosság inkább a TV2-t preferálja leginkább a Tények miatt, de A Nagy Duett is sorban áll a győzelemért.
Úgy indult A Nagy Duett, ahogy az a nagykönyvben meg van írva 6. heti nézettségi adatok
Egy évados Super TV2-n tett kitérő után A Nagy Duett most visszatért a TV2-re. A vasárnap este már a harmadik szériájával jelentkező show-műsor hozta is a kötelezőt: mindkét korosztályban nyerte a műsorsávját, ráadásként pedig a teljes lakosság körében is aratott.
12345678910
1 / 40 oldal
2014. április 18., péntek

Andrea, Ilma
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
18:05
Vikingek
amerikai kalandfilm, 1958
18:10
A fal
német-osztrák filmdráma, 2012
18:20
Tom Sawyer
német kalandfilm, 2011
18:30
Happy, a flúgos golfos
amerikai vígjáték, 1996
18:40
A torony
német filmdráma, 2/2. rész, 2012
Újhullámos villányiak
Drbarta
(Borrajongó)
Lassan kilyukadunk oda, hogy mégiscsak Villány a legígéretesebb vörösboros vidékünk?
Bolond a rozmaring?
Árvay János
(Egy borász naplója)
A rügyek barkásak, de egyre több a kibomlott levelű kis hajtás is a vesszőkön. Tehát permetezni is kell nemsokára.
2
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2012
Pesti Est Kft. az Est Media Group tagja.