Nézettségi adatok
Fokozódik a harc a sztárjelöltek és a celebbőrbe bújt sztárok között 39. heti nézettségi adatok
Az X-Faktor még mindig vezet mind a fiatalok, mind a teljes lakosság körében, de már szorosan a nyomában van az ezúttal is a dobogó második fokáig jutó Sztárban sztár. A vasárnap debütált Bumm! is remek kezdést produkált, a második helyek mellé egy-egy harmadik helyezést is szerezve a TV2-nek mindkét listán.
Két dudás egy csárdában... 38. heti nézettségi adatok
Két műsor uralja mostanság a nézettségi listát: az ez alkalommal is az élen végző X-Faktor kétmillió feletti nézőszámával az idei év eddigi legnézettebb műsora lett, de a Sztárban sztár is szépen hozza a nézőket a TV2-nek, mindkét célcsoportban hétről hétre növelve a nézettségét.
A szeptember eddig az X-Faktorról szól 37. heti nézettségi adatok
A 37. héten az X-Faktor uralta nézettségi listát, és akárcsak egy héttel ezelőtt, az RTL Klub tehetségkutatója most is magabiztosan nyerte a hetet mindkét korosztályban. A TV2 színeiben egyedül a Sztárban sztár volt versenyben az RTL nagy sikerű esti műsoraival.
Hiába vicces a Sztárban sztár, az X-Faktor ellen esélye sem volt 36. heti nézettségi adatok
Megkezdődött az őszi szezon a kertévéken olyan új műsorokkal, mint a Konyhafőnök vagy a Zsaruk, a nézettségi lista élén azonban nem ezek, hanem a visszatérő X-Faktor áll, ami, ha szórakoztatásban nem is feltétlenül, de nézettségben bizony alaposan lealázta a konkurens csatorna éneklős show-műsorát, a Sztárban sztárt.
Az RTL Klub lett a szerdai vihar nyertese 32. heti nézettségi adatok
Múlt héten az RTL Klub egy kicsit növelni tudta előnyét a TV2-vel szemben a 18 és 49 év közöttiek körében; főműsoridőben egyértelmű a csatorna fölénye, viszont a délutáni sávban a TV2 az abszolút nyerő.
Megkezdődött a nyári uborkaszezon 29. heti nézettségi adatok
A múlt hét tévés szempontból nem sok érdekességet tartogatott. Egyéb alternatíva híján az emberek a két legnagyobb kereskedelmi csatorna szokásos esti sorozatait nézték, így a nyáron sem szünetelő Barátok közt simán megnyerte a hetet mindkét korosztályban.
Sokan nézték a vébédöntőt, de nem annyian, mint négy éve 28. heti nézettségi adatok
Német diadallal zárult vasárnap este a brazíliai futball-világbajnokság, akik hosszabbításban egy gólos győzelmet arattak az argentinok ellen a fináléban. A mérkőzést az m1 közvetítette, és ennél nagyobb érdeklődést kiváltó tévéműsor nem is volt múlt héten, ám ez a vb-döntő jóval kevesebb nézőt érdekelt, mint az előző négy évvel ezelőtt.
Neymar hátbaverésénél csak Berényiék voltak érdekesebbek 27. heti nézettségi adatok
Idén kivételesen csak egy hét szünetre ment el a Barátok közt, ám előtte még jól megnyerte a hetet mindkét korosztályban, maga mögé utasítva ezzel az m1-en közvetített labdarúgó-világbajnokság legnézettebb mérkőzéseit is.
Az RTL Klub fel tudta venni a kesztyűt az m1 és a foci ellen 26. heti nézettségi adatok
Csillapodni látszik a vb-láz, már ha a tévés nézettségi adatokból indulunk ki, mely szerint a fiataloknál a Barátok közt és az Excsajok szelleme című film, a teljes lakosság körében pedig a Bk és a Tények is népszerűbb volt múlt héten, mint bármelyik vb-mérkőzés.
Hasít a köztévé 25. heti nézettségi adatok
Továbbra is futball-lázban ég az ország, derül ki a múlt heti nézettségi adatokból. Főműsoridőben a fiatalok 23, 9%-a az m1-et nézte, míg az RTL Klubra csak 15, 3%-uk kapcsolt, a TV2-re pedig a kereskedelmileg fontos célcsoportnak csupán 12, 6%-a volt kíváncsi este 19 és 23 óra között.
12345678910
1 / 42 oldal
2014. október 1., szerda

Malvin
18:20
Más, mint a többiek
amerikai filmdráma, 1991
18:20
Egy nap a mozi
amerikai filmdráma, 1995
19:00
Balhé Bronxban
hongkongi-kanadai akcióvígjáték, 1995
19:00
Totál beépülve
amerikai akcióvígjáték, 2012
19:15
Szívem csücskei
amerikai romantikus vígjáték, 2005
Ez egy ilyen év
Kezdő borász
(Kezdő borász blog)
Kilenc mázsa szőlőt hoztam haza, és úgy döntöttem, hogy idén nem készítek bort. 16 mustfokos szőlőből nem érdemes.
Nem kell még leírni ezt az évjáratot
Frittmann János
(Mandiner)
Az idei szüret az egyik legnehezebb az utóbbi években Frittmann János szerint, aki a Mandinernek küldött szüreti beszámolójában leírta: biztosan lesznek jó minőségű borok a pincékben 2014-ben is.
1
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.