Hírek
Jézus utazó mártírjai a NatGeón!
A születőfélben lévő kereszténységnek gyakorlatilag semmilyen esélye nem volt a fennmaradásra az ókori világ nagyhatalmai és rivális vallásai szorításában. A tizenkét apostol, más néven Jézus utazó mártírjai azonban az égi utasítást követve útra keltek…
Kódolatlan hetek az AXN, AXN Black és AXN White csatornákon
Márciusban az AXN és az AXN White csatornák műsora kódolatlanul elérhető a Tarr Kft., UPC, UPC Direkt és a Vidanet előfizetői számára. Az AXN Black csatorna pedig április közepétől május közepéig lesz kódolatlan az alábbi szolgáltatóknál: UPC, UPC Direct, Tarr Kft. és a Vidanet. Az AXN műsorát március 13-ig a MinDig TV nézői is korlátlanul elérhetik.
J. K. Rowling felnőtteknek szóló regényéből készített minisorozatot az HBO
A Harry Potter-könyvek írójának, J. K. Rowlingnak első, kifejezetten felnőtteknek szóló regényéből készített háromrészes minisorozatot az HBO, melyet az amerikai premier előtt, két teljes hónapon át kizárólag a csatorna online videótárában, az HBO GO-n láthatnak a nézők.
Másfél éves munka eredménye a Kossuthkifli tévésorozat
171 órányi anyagból, 4600 csapónyi snittből, 5011 vágással készült a 1148 digitálisan létrehozott vizuális trükköt is tartalmazó Kossuthkifli című monstre tévésorozat, mely március 15-én 20.59-kor debütál a megújuló Dunán.
Új sorozat a FOX műsorán - Barátaim jobb élete
A márciusban induló Barátaim jobb élete (Friends with Better Lives) című romantikus komédia hat hasonló korú barátról szól, akiknek mindennapjai nem is lehetnének különbözőbbek, hiszen vannak köztük házasok, elváltak, friss jegyesek és szinglik.
Robin lett a ValóVilág 7 nyertese
Az RTLII-n futó VV7 vasárnapi Fináléja rekordmennyiségű szavazatot hozott, jóval többen használták a ValóVilág applikációt, mint a VV6 döntője során. A cserejátékos Robin 106 nap játék után mindent vitt. Gazdagabb lett egy lakással, egy autóval és havi 1 millió forinttal egy éven át.
Különleges sorozat indul a 20. születésnapját ünneplő Spektrumon
Vajon megjósolhatók jövőbeli cselekedeteink? Kiszámítható lenne viselkedésünk? Ezt kutatja a Spektrum új műsora, a Villanások, amelyet február 27-én mutat be a csatorna, este 20:30-kor. A sorozat főszereplője a Prima Primissima-díjas Barabási-Albert László.
Az X-Faktor helyett jön a Hungary’s Got Talent az RTL Klubra
Vége az X-Faktor-érának az RTL Klubon, jön azonban helyette a Hungary’s Got Talent. Tudják, ez az a műsor, amelynek a brit változatában tarolt a magyar Attraction árnyékszínház. Az Attraction vezetője, Szűcs Zoltán a magyar kiadásban is szerepet kap.
Hódi Pamela és Cinthya Dictator az Éden Éjjel műsorvezetői
Az Éden Hotellel egy napon, február 23-án indul a SuperTV2-n a taktikai reality kísérő műsora, az Éden Éjjel. Az élő műsor két házigazdája Hódi Pamela és Cinthya Dictator lesznek.
Távozik a TV2-től György Bence program- és hírigazgató
Közös megegyezéssel, 2015. február 17-ével távozik a TV2 Csoporttól György Bence program- és hírigazgató. A szakember először felelős szerkesztői pozíciót töltött be a Hírigazgatóságon, később szerkesztőségvezető, 2010. január 1-től pedig az aktuális műsorok vezető szerkesztője volt.
12345678910
1 / 242 oldal
2015. március 5., csütörtök

Adorján, Adrián
H
2
K
3
Sze
4
18:25
18:25
A nő
amerikai romantikus filmdráma, 2013
18:30
Agyő, haver!
francia thriller, 1975
18:50
Kamuzsaru
amerikai akcióvígjáték, 2001
19:00
Rés a pajzson
amerikai akciófilm, 1996
Rippl-Rónai József legalább annyira nagy hatást gyakorolt a modern magyar művészetre, mint Aristide Maillol a modern európai szobrászatra.
Az a legjobb, hogy Badacsonyban borászkodhatok
Laposa Bence
(Juniborbár)
Ha egymás mellé teszed a hely adottságait, és azokat a dolgokat, amiket kihoznak belőle?néha elkeserítő. Ezen szeretnék változtatni.
Bikavér: gyorsított felvétel
Milotta László
(Borrajongó)
Klasszikus bormárka, ennek ellenére nincs, vagy legalábbis sokáig nem volt igazán kiforrott, egységes stílusa. Ismeri mindenki, de mégis kevesen tudják igazából, miről is akar szólni.
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.