Hírek
Nyaralós filmek augusztusban a FilmBoxon
Augusztusban a FilmBox számos nyári, nyaralós filmet tűz műsorára. A csatorna elrepít minket a legszebb tájakra, így csodás kalandokat élhetünk át, anélkül, hogy a fotelből felállnánk. Utazhatunk térben és időben, romantikusan, kalandosan, izgalmasan, családosan...
Színészlegendát nyert meg az HBO az új sorozatához
Anthony Hopkins Evan Rachel Wooddal, J.J. Abramsszel, és a fiatalabb Nolan-fivérrel fog együtt dolgozni az HBO új, nagyszabású sorozatán, mely egy mesterségesen fenntartott vadnyugaton játszódik majd a jövőben, ahová kikapcsolódni járnak a tehetősök - amíg be nem üt a krach.
Cédrusliget címmel új amerikai sorozat indul az m1-en
Debbie Macomber bestseller regénysorozata nyomán készült a Cédrusliget című új amerikai tévéfilmsorozat, amelyet az m1 tűz műsorra, és amely a Városi Bíróság ügyei és Olivia Lockhart bírónő szakmai és magánélete körül forog. A főszerepet Andie MacDowell alakítja.
District 9 premier augusztusban az AXN műsorán
Peter Jackson (A Gyűrűk Ura trilógia, Hobbit filmek) produkciójában, Neill Blomkamp (Elysium - Zárt világ) rendezésében érkezik az elmúlt évek talán legfelkavaróbb sci-fi mozija, a District 9 az AXN-re.
Bozsek Márk kiszáll a Barátok köztből
Bozsek Márk öt és fél évvel ezelőtt, 21 évesen tűnt fel a sorozatban, ahol Fekete Szabit alakította. A most 26 éves Bozsek azonban úgy döntött, otthagyja a sorozatot, mert nem szeretne beleszürkülni Szabi szerepébe.
FTC - Chelsea a Sport1 HD-n
A Sport TV ismét ott lesz egy új stadion születésénél. A Sport1 HD közvetíti augusztus 10-én a Ferencváros új stadionjának ünnepélyes nyitómérkőzését, amelyet a zöld-fehérek a világsztárok tömkelegét soraiban tudó Chelsea ellen vívnak.
Moziszerdák a FOX-on!
Dupla filmekkel dobja fel a hétköznap nyárestéket a tévécsatorna. Szerda esténként ugyanis duplán vetít nagyjátékfilmeket a csatorna, melyek között vígjátékokat, krimit, horrort és romantikus filmeket egyaránt találunk.
Tévésorozat is készülhet A szürke ötven árnyalatából?
Egy amerikai prémium kábelcsatorna, a Starz vezetősége már gondolkozik azon, hogy sorozatot készít az utóbbi évek legnagyobb bestselleréből, A szürke ötven árnyalatából. Chris Albrecht, a csatorna vezérigazgatója arról számolt be...
Öt év szünet után folytatódik a Hősök
Az anno hatalmas sikert aratott Hősök című széria négy évadot élt meg 2006 és 2010 között. A sorozat 2015-ben, Heroes: Reborn címmel megújulva tér vissza a képernyőre. Az új karakterek mellett az eredeti szereplőgárdából is vállalhatják páran a folytatást.
Szabó Zsófi meztelenül szabadult meg a hajától
A Jóban Rosszban színésznőjére rájár a rúd. Szabó Zsófi nemrég veszítette el édesapját, ám nemcsak a valóságban kellett tragikus eseményeket átélnie, karakterére is kemény pillanatok várnak a Jóban Rosszban sorozatban.
12345678910
1 / 223 oldal
2014. július 30., szerda

Judit, Xénia
18:10
Sikoly a sötétben
ausztrál filmdráma, 1988
18:30
Kaland a vadonban
amerikai kalandfilm, 1999
18:40
Rendőr szökésben
francia thriller, 2011
19:00
Komisz kamaszok Indiában
holland kalandfilm, 2006
19:00
Folt a zsákját
amerikai vígjáték, 1991
Huszonnyolcadik alkalommal költöznek a népművészet mesterei a Budai Várba, hogy ismét elbűvöljék a látogatókat különleges tudásukkal.
Magyar crowdfunding sikersztori - Feel Flux
Somlyó Tamás
(Crowdfunding)
Bár közhely, tényleg sokkal több energiát emészt fel egy ilyen kampány, mint ahogy azt az ember hinné, mielőtt belekezd.
4
Olaszrizlingből elégtelen
Unger Tamás
(Borrajongó)
Ez az olasz-sztori gigantikus bukta. Innen ugyanis úgy tűnik, hogy már csak felfelé vezet az út. Nem, nem örülünk, Vincent.
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2012
Pesti Est Kft. az Est Media Group tagja.