Hírek
Kétéves a Super TV2
Második születésnapját ünnepli vasárnap a Super TV2. A csatorna ezen a napon rendhagyó műsorkínálattal jelentkezik. A Kasza! születésnapi különkiadással jelentkezik, majd Pimasz úr költözik be a Punnany Massif frontemberéhez.
Jön a közmédia két új csatornája, a Petőfi TV és az M4 Sport
Az MTV Zrt. és az MTVA két új, közös projektet indított útjára az elmúlt hetekben. A 2012-ben indított M2 gyerekcsatorna, amelyet már első évben Európa legjobb gyerekcsatornájává választottak, valamint az archív tartalmat sugárzó M3 csatorna jó kísérletnek bizonyult arra, hogy új terveket fogalmazzunk meg – írják a csatorna közleményében.
Befejeződnek a SEHA Liga közvetítések a PRO4-en
Október 22-én utoljára láthatták a PRO4 nézői az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapat mérkőzéseit a SEHA Ligában. Az elmúlt szezonban bajnoki illetve kupagyőzelmet arató MKB-MVM Veszprém a hazai porond és a Bajnokok Ligája mellett indult a főként dél-európai csapatokat tömörítő SEHA Liga küzdelmeiben is.
Megújul a Jóban Rosszban
Új főcímmel, új szereplőkkel és vadonatúj történetekkel jelentkezik a TV2 napi sorozata, a Jóban Rosszban. Egy titokzatos gyilkosság, új szerelmek és újra fellángoló érzelmek, családi drámák bonyolítják a Jóban Rosszban történetét az elkövetkező hetekben.
Jövőre újra lesz Sztárban sztár a TV2-n
Hatalmas siker volt a Sztárban sztár második évada, az ország házibulija kiemelkedő sikerrel zárt, nem is lehet kérdés: jön a folytatás! 2015-ben a TV2 ismét műsorra tűzi Magyarország legnépszerűbb szórakoztató műsorát.
Gyere szobára! - Indul az első magyar élő webreality
Úttörő formátum startol 2014. november 20-án hazánkban: A szoba Magyarország első élőben közvetített webreality társasjátéka. A vállalkozó kedvű szereplők egy üres szobából indulva egy hónapon át több milliós nyereményért küzdenek, a nézők pedig interaktívabbak lehetnek, mint valaha – maguk is szinte játékosokká válnak.
Psycho-marathon a Paramount Channelen
Alfred Hitchcock Psychója 1960-ban új korszakot nyitott a thriller műfajon belül. Nem hiába mondták később, hogy a film megtekintése után már egy zuhanyzás sem olyan, mint annak előtte. Aki látta tudja, hogy miért.
Magyar forgatókönyvekkel újít az HBO
Óriási volt az érdeklődés az HBO pályázata iránt, amelyre 374 egyedi látásmódú alkotás érkezett. A jelentkezőknek egy Magyarországon játszódó drámasorozat forgatókönyvét kellett elkészíteniük, amelyben egyéni hangon és különleges látásmóddal dolgoznak fel különböző témákat. A pályázók eredeti történetekkel jelentkeztek.
Exkluzív sorozatpremierekkel november 5-én indul az AMC Magyarországon
November 5-én mutatkozik be az AMC csatorna Magyarországon. Az AMC rögtön két sorozatpremierrel kezd: a Halt and Catch Fire – CTRL nélkül, valamint a The Divide – Az ítélet ára magyar szinkronnal, de eredeti nyelven is követhető lesz a digitális háztartásokban.
Régi és új karakterek tűnnek fel a 17. évadját megkezdő Barátok köztben
Új, valamint régi-új szereplők is érkeznek a Barátok közt csapatába. A történet szerint nem csak a Berényi klán bővül, de a Kertész családban is történnek változások. A Barátok közt október 26-án ünnepelte a 16. szülinapját és kezdte meg a 17. évadját, amelyben számos új és régi-új karakter tűnik fel.
12345678910
1 / 232 oldal
2014. október 31., péntek

Farkas
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
20:00
Jayne Mansfield kocsija
amerikai filmdráma, 2012
20:00
Ben Hur
amerikai történelmi dráma, 1959
20:00
A király táncol
belga-francia-német filmdráma, 2000
20:00
Úton
amerikai-angol-francia filmdráma, 2012
20:30
Másnaposok 3.
amerikai vígjáték, 2013
Létezik Magyarországon egészséges nemzeti öntudat
Csík János
(Origo)
Mi egy végtelenül gazdag nép vagyunk, csak kevesen tudjuk ezt kulturálisan valóban megélni. Interjú.
10
Nyilatkozat a tervezett távközlési adó kapcsán
Magyar startupok
(Facebook ? Bridge Budapest)
A szélessávú internetnek köszönhetően közel másfél ezer embernek adunk munkát, valamint visszük Magyarország jóhírét a világban.
15
14
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.