Hírek
Reese Witherspoon és Nicole Kidman egy tévésorozat főszereplői lesznek
Reese Witherspoon és Nicole Kidman Oscar-díjas filmsztárok egy új amerikai tévésorozatban vállaltak főszerepet, melynek forgatókönyvét az Ally McBeal-szériát is jegyző David E. Kelley írja.
Bővíti mobiltelevíziós szolgáltatását a Telenor
A Telenor bővíti televíziós szolgáltatását, nő az élőben nézhető csatornák száma, bővül a videotartalom, új tematikus csomagokat és adatjegyeket vezet be a társaság, valamint tévékészüléken is elérhetővé válik a mobiltévézés.
Indul a Brutális biológia, a Spektrum új sorozata
Érdekes, izgalmas és mindenki számára érthető lesz a Brutális biológia, a Spektrum november 29-én induló sorozata, amelyre a garancia a sokak által ismert arc, Dr. Szerényi Gábor. A brutálisan jól magyarázó tanár úr korábban a közszolgálati televízió…
Százezren foghatják kódolatlanul a FOX-ot az ünnepek előtt
Decemberben a TARR Kft. kábeltévé előfizetői számára kódolatlanul lesz elérhető a FOX adása, január 5-től pedig a szolgáltató digitális alapkínálatának részévé válik a csatorna. A Fox műsora a kódolatlan időszakban a TARR Info helyén lesz fogható.
Tucatnyinál több nő vádolja nemi erőszakkal az amerikai tévésztárt
Tucatnyinál is több nő vádolja nemi erőszakkal vagy annak kísérletével Bill Cosby amerikai komikust, aki azonban nem válaszol a „rágalmakra" - írta vasárnap a címlapon induló anyagként közölt riportjában a The Washington Post című napilap.
Meglepetésekkel tér vissza a Hal a tortán a TV2-n
Újra kavarnak a sztárok, jövő hétfőtől visszatér a képernyőre a Hal a tortán! Hétköznap estkénként öt híresség, öt konyha, öt vacsora, és rengeteg meglepetés várja a nézőket!
Carter doki a Universal Channel műsorán tér vissza
Különleges előkarácsonyi ajándékkal kápráztatja el a nézőket a Universal Channel: 24 órával az amerikai premier után a hazai rajongók is bekapcsolódhatnak a Noah Wyle főszereplésével készült Titkok könyvtára című sorozat mágikus világába.
Fiala János a SportKlubon tűnik fel
A magyar televíziózás két fenegyereke, Horti Gábor és Fiala János mérik össze erejüket a SportKlub új műsorában, a Ki a Jani? című vitamagazinban. A nem éppen selymes modorú páros minden szerdán 19:30-tól leül egymással szemben, hogy kitárgyalják a sport világának fejleményeit.
Érkezik az Agymenők nyolcadik évada a Comedy Centralra
Kezdetét veszi a nagy szitkom-csata. Amerika második legnézettebb sorozata, a Modern család után megérkezett Észak-Amerika első számú kedvence is a Comedy Central képernyőjére. Az eredetivel szinte egy időben, december 5-én indul el az Agymenők 8. évada a magyar humorcsatornán.
Megállapodott az RTL és a DIGI
Az RTL Csoport megállapodást kötött a DIGI TV-vel, így a szolgáltató kínálatában már meglévő Cool, Film+ és RTL+ mellé 2014. november 14-től bekerültek az RTL Klub HD, RTLII, Sorozat+, Film+2 és Muzsika TV csatornák. Ezáltal az RTL Csoport teljes portfóliója megtalálható a DIGI TV rendszerén.
12345678910
1 / 235 oldal
2014. november 28., péntek

Stefánia
H
24
K
25
Sze
26
Cs
27
18:50
Rádió-Láz
amerikai családi vígjáték, 2012
18:55
Kitérek a hitemből
amerikai vígdráma, 2013
19:00
Rendőrakadémia 5.
amerikai vígjáték, 1988
19:30
Clifford
amerikai vígjáték, 1994
19:40
Végelszámolás
német filmdráma, 2013
Három elkeseredett, különböző korú nőt (Ónodi Eszter, Csákányi Eszter és Törőcsik Franciska) egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet, akiket aztán egy kiöregedett dizőz felkarol.
A népszerű zenekar megtartja jó szokását, és idén is részt lehet venni a fergeteges évzáró buliban, amit a tagok most a 15 éves fennállás apropóján tartanak.
A 2014 évi szüret konzekvenciái
Ungváry Krisztián
(Facebook)
Ami biztos, ebből az évből a legjobb esetben is csak habzóbor és Pinot Noir fog készülni.
1
1
Nincsenek elvárások, hogy mi a jó és mi a rossz
László Péter
(Dining Guide)
Vannak objektív módszerek a kávé aromáinak és egyéb tulajdonságainak a meghatározására, de az hogy mi a jó, teljesen szubjektív. Interjú.
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.