Hírek
Megújul a DoQ
Április 1-jén megújult arculattal, HD minőségben, immár négy nyelven jelentkezik a DoQ. A csatorna új műsorkínálata a dokumentumfilmek legmodernebb generációját hozza el a nézőknek történelmi rejtélyekkel, mérnöki vívmányokkal és misztikus premierekkel.
Hosszútávú együttműködést kötött a Müpa és a TV2 Csoport
A Müpa és a TV2 Csoport vezetői március 31-én, ünnepélyes keretek között partnerségi megállapodást írtak alá. A TV2 Csoport elkötelezett a magyar kultúra támogatását illetően. Kiemelten fontosnak tartja, hogy rendszeresen beszámoljon a magyar kultúra és előadó-művészet kiemelkedő eseményeiről, előadásairól.
Képernyőre költözik a TrollFoci
Képernyőre költözik a TrollFoci. A több mint 220 ezer követővel rendelkező Facebook-oldal tévére átültetett változata stílusosan április elsején startol a SportKlubon. Alighanem ez az első sportműsor, amelyet egy stand-up humorista – Rekop György – vezet, két társa pedig maszkban ül a stúdióban.
Kódjászma a Da Vinci Learningen
Alan Turing matematikust a világ az idei Oscar díjas játékfilmből ismerhette meg. Turing életéről és munkásságáról készült egy érdekes dokumentumfilm, mely országos premierként először a Da Vinci Learning csatornán lesz látható április 5-én.
Április 13-től jön a Konyhafőnök második évada
Már csak néhány hét és újra kezdetét veszi a gasztronómia szerelmeseinek késélre menő harca. A Konyhafőnök második évada április 13-tól látható az RTL Klubon. Ínycsiklandó fogások, embert próbáló küzdelmek, kiélezett párbajok és persze megannyi konyhai trükk és praktika.
Új autóverseny-sorozat a Sport TV-n
A Sport TV közvetíti Magyarországon az idén induló nemzetközi túraautó-sorozatot, a TCR International Series-t, amelyben magyar versenyző, Ifj. Ficza Ferenc is indul a Zengő Motorsport színeiben. A 2015-ös szezon első versenyére a hétvégén Malajziában kerül sor.
Véget ér a Downton Abbey című tévésorozat
Hatodik évada után befejeződik idén a Downton Abbey című népszerű brit tévésorozat - jelentették be csütörtökön a széria készítői. A számtalan díjjal elismert sorozatot a csúcson hagyják abba a készítők.
Tarantino-hétvége a Paramount Channelen
Quentin Tarantino március 27-én lesz 52 éves. A Paramount Channel a születésnapja alkalmából három filmjét is műsorára tűzi, amelyek a színész – rendező életében jelentős állomást, vagy érdekes színfoltot jelentettek.
Új házigazdával bővül az Ízes élet
Mautner Zsófi mellett egy új séffel gazdagodik az Ízes élet. Pataky Péter április 3-án, a pénteki adásban még Mautner Zsófival közösen készít húsvéti ínyencséget, ezt követően felváltva láthatják fogásaikat, receptjeiket az RTL Klub nézői.
Barbinek Péter veszi át Gesztesi szerepét
Barbinek Péter veszi át a Jóban Rosszban Füredi polgármesterének szerepét. A színész jövő héten kezdi a forgatásokat a TV2 sikersorozatában, ahol két hétig dolgozik majd, amíg a stáb rögzíti a karakter búcsújeleneteit.
12345678910
1 / 244 oldal
2015. április 1., szerda

Hugó
19:35
Kettőn áll a vásár
amerikai romantikus vígjáték, 1995
19:55
Derült égből fasírt 2 - A második fogás
amerikai animációs film, 2013
20:15
Zéró gyanúsított
amerikai krimi, 2004
20:15
Egy csoda teremtése
amerikai filmdráma, 2004
20:30
Rodoszi kolosszális
angol romantikus vígjáték, 1987
A harmincöt éves fiatalember a Duran Durantól Robbie Williamsen át a Caribouig mindenkinek készített már vonóshangszerelést.
Lengyelország vitathatatlanul legjobb world music zenekara, a szláv népzenét modern nagyvárosi stílusokkal ötvöző Warsaw Village Band két évvel ezelőtti Sziget fesztiválos koncertje után visszatér Budapestre.
Örök életű fénylények vagyunk
Pataky Attila
(Magyar Nemzet)
A titkos hatalom mindent kidolgozott már, hogy teljesen az uralmuk alá hajtsák az emberiséget, a bankrendszertől kezdve a testünkbe ültetett chipekig megvannak a tervek. És ha ez sikerül, akkor végünk.
9
20
B-kategóriás gagyival népszerűsítenék Tokajt
Kántor Endre
(Borravaló)
Sikerült egy olyan népszerűsítő filmet összehozni Tokajról, amely egy az egyben idézi a 80-as évek klasszik 3 puttonyos aszúinak világát. Avíttas, értelmetlen és inkább rombol, mint épít.
1
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.