Hírek
Vasárnap indul a Rising Star!
Ördög Nóra és Majka műsorvezetésével vasárnap indul a Rising Star. A TV2 legújabb énekes tehetségkutató műsorában a döntés a nézők kezében van. Az első adásokból kiderül, hogy a négytagú zsűri - olykor heves viták árán - mely énekeseket engedi tovább az élő show-ba.
Új évaddal folytatódik a Felhőtlen Philadelphia a Comedy Centralon
A hamarosan 70 éves Danny DeVito már megteheti, hogy azzal foglalkozzon, ami igazán a szívügye. A velejéig romlott sorozat, a Felhőtlen Philadelphia ilyen: az apró termetű, nagy tehetségű színész lubickol Frank Reynolds szerepében.
A szezon egyik legjobb újonca az AXN műsorán
Az idei tévés évad egyik legnagyobb szenzációja, a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (How To Get Away With Murder) alig egy hónappal az amerikai premier után már Magyarországon is bemutatkozik.
Szombaton kezdődik a Játék határok nélkül című vetélkedő
Visszatér a képernyőre a Játék határok nélkül. A műsorban ezúttal nem városok, hanem országok csapatai versenyeznek. A vetélkedő műsorvezetője Varga Edit és Harsányi Levente, kommentátorként pedig Gundel Takács Gábor is részt vesz a műsorban, akinek neve sokak számára összeforrt a műsorral.
Ben Affleck és Matt Damon sci-fi-sorozatot készít
Matt Damon és Ben Affleck egy futurisztikus ügynökségsorozatot készít a SyFy televíziós csatorna számára – írja a Deadline.com. Az Incorporated című sorozat egy férfiról szól, aki egy nagyvállalatok által irányított világban fellázad a rendszer ellen.
Látványos trükkökkel varázsolja el nézőit a NatGeo
Amit a szemünk lát, az agyunk gondolkodás nélkül elhiszi... A National Geographic Channel DMC – A varázslat nagymestere című új sorozatában Drummond Money-Couttis a természet legalapvetőbb törvényeit kijátszva ejti közöznségét az egyik ámulatból a másik sokkba.
Világszerte új arculatot kap a Turner gyerekcsatornája, a Boomerang
Műsorstruktúra- és arculatváltás, valamint számos új népszerű, helyi és nemzetközi tartalom is együtt jár a megújulással. A szeptember 29-i latin-amerikai bemutatót követően az ausztrál csatorna is megváltozik november 3-tól, az USA-ban, az EMEA és az APAC-országokban pedig 2015-től várható a váltás.
Kórházba került Vadon Jani
A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője épp vásárolni volt, amikor elájult, ezután szállították őt kórházba Dél-Afrikában – derült ki a Fókusz esti adásából. Vadon már viccelődik, jól van, de a kivizsgálások miatt a mai napra bent tartották őt az intézményben.
Katie Holmes ismét Jackie Kennedy bőrébe bújik
Folytatódik a Kennedy család életét bemutató miniszéria, amely várhatóan 2016-ban kerül képernyőre az Egyesült Államokban. Holmes ismét Jackie Kennedyt alakítja majd a Kennedys - After Camelot című négyrészes tévésorozatban.
Animációs tévésorozat készül A galaxis őrzőiből
Megkezdődtek A galaxis őrzői című animációs tévésorozat produkciós munkái. A szériát a Disney XD csatorna sugározza a Marvel képregénye nyomán, amelynek filmváltozata az év legnagyobb kasszasikere lett Észak-Amerikában.
12345678910
1 / 230 oldal
2014. október 25., szombat

Blanka, Bianka
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
18:15
Csak egy pillantás
belga-francia-ír filmdráma, 2013
18:15
Az élet jó dolgai
brazil filmdráma, 2010
18:20
Keresd a nőt!
amerikai vígjáték, 1998
18:55
Halálos iramban: Tokiói hajsza
amerikai akciófilm, 2006
19:00
Én, a nő és plusz egy fő
amerikai romantikus vígjáték, 2006
Szüret Kőszegen, az Alpokalján
Kampits László
(Mandiner)
A statisztika szerint egy rendkívüli jó évjárat körülbelül 7-8 évente következik be. Lassan már esedékes lesz egy 2008-as szintet megütni, írta a Mandinernek szüreti beszámolójában a Kőszegen borászkodó Kampits László.
Hét szűk esztendő?
Varga Péter
(Mandiner)
Az idei szüret után már csak abban reménykedhetünk, hogy nem a bibliai hét szűk esztendő fátuma van rajtunk ? írta a Mandinernek szüreti beszámolójában Varga Péter, aki szerint az évjárat leginkább az illatos fehérborok és rozék készítésére volt alkalmas.
1
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.