Hírek
Új, interaktív sorozat a NatGeo műsorán
A National Geographic Channel újszerű, interaktív, A halál torkában című sorozatában a nézők előre megtippelhetik, miként végződnek majd az egyes vészhelyzetek, és azt is megtudhatják, hogyan lehet a közelgő katasztrófákat megakadályozni!
Magyarországon is terjed a késleltetett tévénézés
Magyarországon is terjed a késleltetett tévénézés, elmosódik a határ a televízión és az interneten nézett tartalmak között - hangoztatták egy múlt pénteki budapesti szakmai kerekasztal-beszélgetés résztvevői.
Április 27-én adják át a Televíziós Újságírók Díját
A kezdeményezéshez méltó díjátadó gálán adják át Magyarország egyetlen szakmai televíziós díját, 2015. április 27-én 14.00 órakor, a Pesti Vigadóban. A szakmédia által tavaly alapított elismerés célja, hogy kiemelje az igényes hazai televíziós teljesítményeket.
Bukott angyalok sorozatpremier a PRO4-en
A Légió című film alapján készült amerikai sci-fi sorozattal lepi meg a TV2 Csoport a műfaj rajongóit. A Bukott angyalok Magyarországon először április 9-én a PRO4 csatornán kerül bemutatásra.
Jön az Összezárva Friderikusszal!
Április 26-tól jön Friderikusz Sándor vadonatúj műsora, az Összezárva Friderikusszal. A TV2 legújabb, Magyarországon egyedülálló műsora váratlan helyzeteket, szélsőséges érzelmeket ígér.
David Lynch kivonul a Twin Peaks-sorozat folytatásából
David Lynch kivonul a kilencvenes évek kultsorozatának, a Twin Peaksnek a folytatásából, amelyet múlt év őszén hirdetett meg a CBS tulajdonában lévő Showtime. A kábelcsatorna reményének adott hangot, hogy megmentheti a folytatás elkészítését.
Profi nyomozók érkeznek a Universal Channel műsorára
Tavasztól a krimié a főszerep a Universal Channel kínálatában. Április 13-án, 19:30-kor debütál hazánkban a Doyle és Doyle – Ketten bevetésen című kanadai sorozat, és a Kisvárossi gyilkosságok rajongói is újabb kalandokba keveredhetnek.
Megújul a DoQ
Április 1-jén megújult arculattal, HD minőségben, immár négy nyelven jelentkezik a DoQ. A csatorna új műsorkínálata a dokumentumfilmek legmodernebb generációját hozza el a nézőknek történelmi rejtélyekkel, mérnöki vívmányokkal és misztikus premierekkel.
Hosszútávú együttműködést kötött a Müpa és a TV2 Csoport
A Müpa és a TV2 Csoport vezetői március 31-én, ünnepélyes keretek között partnerségi megállapodást írtak alá. A TV2 Csoport elkötelezett a magyar kultúra támogatását illetően. Kiemelten fontosnak tartja, hogy rendszeresen beszámoljon a magyar kultúra és előadó-művészet kiemelkedő eseményeiről, előadásairól.
Képernyőre költözik a TrollFoci
Képernyőre költözik a TrollFoci. A több mint 220 ezer követővel rendelkező Facebook-oldal tévére átültetett változata stílusosan április elsején startol a SportKlubon. Alighanem ez az első sportműsor, amelyet egy stand-up humorista – Rekop György – vezet, két társa pedig maszkban ül a stúdióban.
12345678910
1 / 245 oldal
2015. április 18., szombat

Andrea, Ilma
H
13
K
14
Sze
15
Cs
16
P
17
18:10
A könyvtolvaj
amerikai-német háborús film, 2013
18:20
Mi jöhet még?
francia filmdráma, 2013 (feliratos)
18:30
Négyen egy gatyában 2.
amerikai vígjáték, 2008
18:30
Vadnyugati Casanova
olasz-francia-spanyol westernvígjáték, 1972
18:45
A misszionárius
angol vígjáték, 1982
H
13
K
14
Sze
15
Cs
16
P
17
15:00
A dzsungel könyve
I. évad, 25. rész
15:00
Pac-Man és a szellemkaland
II. évad, 10. rész
15:00
Az eb és a web
47. rész: Guess Who Gets Expelled?
15:00
Agi Bagi
5. rész
15:15
Zoom, a fehér delfin
I. évad, 5. rész
Rippl-Rónai József legalább annyira nagy hatást gyakorolt a modern magyar művészetre, mint Aristide Maillol a modern európai szobrászatra.
A csoda
Tallián Hedvig
(iMád)
Tokaj a száraz furminttal nem kizárólag önmagát, a régiót élesztheti újjá, de erőre kapva üzenhet az egész országnak, hogy a remény nem csupán pislákol, de lángol.
12
Mivel van tele a Balaton?
Czigler László
(Népszava)
A tó ökológiai állapota folyamatosan romlik, 2007-ben a Tihanyi Limnológiai Intézet a MeH által finanszírozott kutatások beszámoló konferenciáján már elismerte a toxicitás tényét.
1
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.