Hírek
Október 6-tól Celeb vagyok, ments ki innen! az RTL Klubon és az RTLII-n
Sajtótájékoztató keretében mutatta be az RTL Klub azokat a celebeket, akik október 6-tól minden komfortot hátrahagyva megmérettetik magukat Dél-Afrikában, a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban.
Elindult a Netflix Németországban
Németországban kedden elindult a saját gyártású sorozatokat is forgalmazó Netflix amerikai online filmkölcsönző szolgáltatása. Az előfizetéses alapon működő online filmkölcsönzés piacán a Netflix az ötödik szereplő Németországban.
Emlékszik még a 90-es évekre?
A kilencvenes évek eseményei és híres személyiségei mai világunkra is nagy hatást gyakoroltak, a közélet, a gazdaság és a kultúra terén egyaránt. A National Geographic Channel szeptemberben induló, Azok a 90-es évek című sorozata ezeket az emlékezetes pillanatokat eleveníti fel.
Szujó Zoltán lesz az MTVA sportfőszerkesztőségének vezetője
Dr. Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója Szujó Zoltánt nevezte ki az MTVA Sportfőszerkesztőségének élére. A korábban az RTL Klubnál dolgozó újságíró, sportriporter és műsorvezető október 1-jétől tölti be az új pozíciót.
Egyre többen tévéznek online módon
Egyre többen néznek tévét online, valós idejű adatátvitellel, amivel párhuzamosan világszerte visszaszorulóban van a hagyományos tévés műsorok nézettsége - derül ki az Ericsson ConsumerLab legújabb tv- és média jelentéséből.
Féktelen lengyel fiatalokkal indul a Varsó Shore a Viván
Szeptember 15-től minden hétköznap este, 22 órától féktelen lengyelek veszik át az uralmat a Viván, a Varsó Shore-ban ezúttal nyolc kelet-európai fiatal mutatja meg, hogy fel tudják venni a versenyt amerikai társaikkal.
Itt a Rising Star zsűrije!
Pásztor Anna, KERO - Kerényi Miklós Gábor, Feke Pál és Mező Misi. A nézők mellett rajtuk múlik majd, kik lesznek a TV2-n ősszel induló Rising Star versenyzői. A zenei tehetségkutató zsűrije nem vesztegeti az időt, a november 9-én induló élő adások előtt a héten már bele is fog a legígéretesebb énekesek meghallgatásába.
Utolsó évadához érkezett az HBO gengsztersorozata
Az HBO egyik legsikeresebb sorozata a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó. Ám minden jónak vége szakad egyszer, és az alkotók úgy döntöttek, a csúcson kell abbahagyni. Az ötödik évad így egyben az utolsó felvonása lesz a népszerű szériának.
George Clooney újra tévésorozatban
A Downton Abbey című brit tévéfilmsorozat egyik epizódjában fog feltűnni George Clooney. A kétszeres Oscar-díjas filmcsillag egy amerikai vendéget alakít majd a kosztümös sorozat karácsonyi epizódjának egyik jelenetében - állítja a Guardian meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.
Rézkori emberek és Ötzi nap a Da Vinci Learningen
1991. szeptember 19-én találták meg a legrégebbi természetes módon mumifikálódott leletet, az 5300 évvel ezelőtt élt ősembert. Jövő pénteken ezért a Da Vinci Learning délutáni műsorblokkját az őskornak szenteli.
12345678910
1 / 227 oldal
2014. szeptember 19., péntek

Vilhelmina, Dorián
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
18:10
Irány Colorado!
amerikai kalandfilm, 1991
18:15
Ennyi
amerikai-francia vígjáték, 2000
18:25
Cromwell
angol történelmi dráma, 1970
18:25
Prince Avalanche - Texas hercege
amerikai vígjáték, 2013
18:30
A magányos lovas
amerikai western, 2013
Bussay - búcsú
Ripka Gergely
(Táncoló Medve)
Bussay László karaktere, habitusa is bizonyára kellettek ahhoz, hogy egy kis határ menti falu országos rajongótáborra tegyen szert a hazai borivók köreiben.
Miért jobb az Adria marketingje és médiahírneve Magyarországon, mint a Balatoné?
Máté József
(Balaton Barátai Márkaműhely)
A Horvát Idegenforgalmi Közösség Magyarországi Képviselete ma eredményesebben szólítja meg a nyaralni vágyó honfitársainkat, mint saját felségvizein a Magyar Turizmus Zrt.
5
1
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.