Hírek
Fluor Tomi új formációja a Viva Push-ban
A VIVA PUSH minden hónapban más-más feltörekvő formációt támogat és ismertet meg a hazai közönséggel. A StadiumX után októberben Fluor és Diaz új projektje, a Wellhello a zenecsatorna felkaroltja. A popformáció Rakpart című száma hirtelen robbant be a köztudatba és azóta vezeti a listákat.
Érkezik a FOX új vámpíros sikersorozata
The Strain – A kór címmel indul hazánkban október 21-én este a Guillermo del Toro és Chuck Hogan népszerű könyvtrilógiájából készült sorozat. A The Strain egy vérfagyasztó thriller, amelynek középpontjában egy rejtélyes járványkitörés áll, amely az ősi vámpírizmusig vezethető vissza.
Folytatódik a Brutális fizika a Spektrumon
Vadonatúj részekkel folytatódik a Spektrum 2013-ban indított saját gyártású sorozata, a Brutális fizika. A műsor célja idén is az, hogy bebizonyítsa a nézőknek: a fizika - amely állandóan körülvesz bennünket - megérthető, ráadásul szórakoztató is lehet.
A Star Wars: Lázadók bevették az Urániát
Szeptember 23-án, kedd este megérkezett a Star Wars: Lázadók Szellem hajójának legénysége az Uránia Nemzeti Filmszínházba. A Disney Csatorna legújabb animációs sorozatának premier előtti vetítése nagy sikert aratott a sztárvendégek körében is.
Big Brother helyett Éden Hotel a SuperTV2-n
A TV2 Csoport műsorra tűzi az egyik legnépszerűbb stratégiai realityt, az Éden Hotelt. A valóságshow, melynek első két évada a Viasat3 csatornán volt látható, hamarosan a SuperTV2-n jelentkezik új évaddal.
Kasza Tibinek élete legnagyobb kihívása a Bumm!
Új feladat előtt áll Kasza Tibi, ugyanis Liptai Claudia oldalán egy vadonatúj kvízshow-ban próbálhatja ki magát műsorvezetőként. Kasza elmondta, borzasztón élvezik Claudiával a közös munkát, és ezt a műsort tartja élete eddigi egyik legnagyobb kihívásának.
Harminckilenc millió forintos bírságot kapott az RTL Klub
A kábítószer-fogyasztás helytelen megjelenítése és bemutatása, illetve téves korhatár-besorolás miatt mintegy 39 millió forintos bírságot rótt ki a Médiatanács az RTL Klubra az Éjjel-nappal Budapest című sorozatával összefüggésben.
Megvan a Jóban Rosszban új Bettyje
Több száz jelentkező közül a Megasztárban feltűnt Nagy Adri bizonyult a legjobbnak, így a héten már el is kezdte a munkát Betty Tanakis szerepében. Az énekesnő régóta kacérkodott már a színészi pályával, így boldog, hogy mostantól ő is a Jóban Rosszban csapatának tagja.
Colin Farrell mellett Vince Vaughn is A törvény nevében főszereplője lesz
Immár hivatalossá vált, hogy az HBO nagy sikerű sorozatának, A törvény nevében második évadának két főszereplője Colin Farrell és Vince Vaughn lesznek. Előbbi nyomozót, utóbbi bűnözőt fog alakítani a nyolcrészes évadban.
Országos sorozatpremierek a PRO4-en
A PRO4 csatornán két sorozat országos premierjére kerül sor: szerdán este látható a Continuum című sci-fi-akciófilm első része, míg csütörtökön A búra alatt második évadának első epizódja kerül képernyőre.
12345678910
1 / 228 oldal
2014. október 2., csütörtök

Petra
H
29
K
30
Sze
1
18:05
Kettőn áll a vásár
amerikai romantikus vígjáték, 1995
18:30
Herkules
amerikai kalandfilm, 2005
18:30
A boldogító nem
amerikai vígjáték, 1997
18:55
Mesterlövészek
amerikai-kanadai vígjáték, 2002
19:00
Jackie, a jó fiú
amerikai-ausztrál-hongkongi akcióvígjáték, 1997
2014 az édes boroknak kedvez
Gincsai Tamás
(Mandiner)
Tokajban az édes borok készítésének kedvez az évjárat Gincsai Tamás, a mádi Holdvölgy Pincészet borásza szerint, aki a Mandinernek írt szüreti beszámolójában arról írt, hogy a nyári kánikula hiánya kedvezett a szőlőnek.
Ez egy ilyen év
Kezdő borász
(Kezdő borász blog)
Kilenc mázsa szőlőt hoztam haza, és úgy döntöttem, hogy idén nem készítek bort. 16 mustfokos szőlőből nem érdemes.
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.