Hírek
Vajon túléli, ha egy átalgos városi embert otthagynak a vadonban?
Mi a közös egy lelkipásztorban, egy jógaoktatóban, egy életmódtanácsadóban és egy egykori NFL-játékosban? Nos, többek közt az, hogy semmiféle tapasztalatuk nincs a természetjárásban, mégis engedik, hogy egy 21. századi túlélőshow keretében magukra hagyják őket a vadon kellős közepén...
Hungarikumok a TV2-n
December 15-től új műsor indul a TV2-n Hungarikumok-Made in Hungary címmel. A műsor háziasszonya, Gombos Edina öt héten keresztül mutatja be a magyarság méltó értékeit.
A Dal - Teljes az elődöntősök névsora
Teljessé vált A Dal 2015 elődöntőseinek 30-as listája. A pénteken délelőtt a Petőfi Rádióban bemutatott tíz előadó között volt Dér Heni, Gájer Bálint, Keresztes Ildikó, a New Level Empire és Oláh Gergő is.
Tévés Golden Globe-jelöltek 2015
Megvannak a 2015-ös Golden Globe-díj jelöltjei. A tévés kategóriákban két minisorozat, A törvény nevében és a nálunk is hamarosan bemutatásra kerülő Fargo kapta a legtöbb jelölést. A 72. alkalommal megrendezésre kerülő díjátadót 2015. január 11-én tartják a Beverly Hills Hotelben.
J.K. Rowling bűnügyi regényeiből brit tévésorozat készül
Tévésorozatot készít a BBC műsorszolgáltató J.K. Rowling álnév alatt írt bűnügyi regényeiből - számolt be róla a The Guardian online kiadása. A sorozat előkészületeiben az írónő is részt vesz.
A Dal - Újabb 10 továbbjutót mutattak be
Mások mellett az Eurovíziós Dalfesztiválon 2011-ben Magyarországot képviselt Wolf Kati, továbbá Éliás Gyula Jr. és a Fourtissimo, a Fool Moon, valamint Szűcs Gabi is bejutott A Dal 2015, a jövő évi bécsi eurovíziós verseny magyar válogatója 30-as elődöntőjébe.
Wayward Pines - Újabb világpremier a FOX csatornán
A Fox Broadcasting Company (FOX) és a Fox International Channels 2015 májusában világpremierrel mutatja be új, tízrészes pszichothrillerét, a Wayward Pinest. A Blake Crouch novellájából készült sorozat executive-producere M. Night Shyamalan.
A Dal tíz elődöntőse már ismert
Bemutatták A Dal 2015 első tíz elődöntős produkcióját hétfőn a budapesti Akvárium Klubban. A versenybe jelentkezők közül a tíztagú előzsűri 30 dalt választott ki, ezek vesznek részt az Eurovíziós Dalfesztivál január 24-én az M1-en induló magyar előválogató show-jában.
Két sikersorozatának folytatását jelentette be a NatGeó
A Pörgesd fel az agyad műsorfolyam részeként bemutatkozó szórakoztató-ismeretterjesztő sorozatok, az Eszement tudomány (Street Genius) és a Pedig jó ötletnek tűnt (Science of Stupid) jövőre új évadokkal jelentkeznek!
Maratoni hétvége a Madagaszkár pingvinjeivel
Kedvenc pingvinjeink a leghidegebb téli hétvégéken is jó kedvre derítenek. A Nickelodeon Madagaszkár pingvinjei hétvégéjén maratoni mennyiségű epizódokkal érkezik Kapitány, Kowalski, Rico és a Közlegény hazánk legnépszerűbb gyermekcsatornájára
12345678910
1 / 236 oldal
2014. december 18., csütörtök

Auguszta
H
15
K
16
Sze
17
18:20
Előzmények törlése
amerikai vígjáték, 2013
18:30
Cindy karácsonya
amerikai vígjáték, 2013
18:45
A megfigyelő
ír filmdráma, 2013
19:00
Marslakó a mostohám
amerikai vígjáték, 1988
19:00
Árnyékfeleség
amerikai vígjáték, 1996
A népszerű zenekar megtartja jó szokását, és idén is részt lehet venni a fergeteges évzáró buliban, amit a tagok most a 15 éves fennállás apropóján tartanak.
Három elkeseredett, különböző korú nőt (Ónodi Eszter, Csákányi Eszter és Törőcsik Franciska) egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet.
Ákost látni és
Gerényi Gábor
(Midi)
Ákos hiába űz sportot már több mint húsz éve abból, hogy a végletekig megossza a közönséget és a kritikát: a dolog vége csak az lett, hogy nem sok gondolkodnivaló akad, ha az első számú magyar popcsillagot akarjuk megnevezni.
20
11
Sose volt szükség hátszélre
Dúzsi Tamás
(Tolna Megyei Népújság)
Meg kell találni azt az árat, amelynél úgy érzi a vásárló, jó minőséget kapott, de az ár is elfogadható. Interjú.
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.