Hírek
Februártól egységes, új arculattal jelenik meg a FOX!
A FOX International Channels bejelentette, hogy az Egyesült Államokon kívül 126 országban egységesíti a FOX csatornák megjelenését. Az arculatváltást a FOX a The Walking Dead sorozat folytatásának időpontjához, a február 9-i világpremierhez köti.
Új gasztro-életmód csatorna indult
Januártól új tévécsatornával bővült a magyar piac: a kulináris élvezeteket egyedi módon bemutató Food Network magyar nyelven is elérhető a Magyar Telekom Nagyvilág Minipay csomagjában. A csatorna amellett, hogy izgalmas recepteket mutat be, szórakoztatóan vezet be a világ tájainak konyhájába, kultúrájába.
Agymenők vs Modern család: beelőztek a geekek
Magyarország humorcsatornája 2014-ben is felmérte, hogy milyen sorozatok mozgatták meg igazán a nézőket. Az angol humorral jelentkező Hogy ne éld az életed végzett az első helyen, az amerikai csúcssorozatok közül pedig az Agymenők – egyelőre – veri a Modern családot.
Februárban indul az Éden Hotel a TV2-n
Február 23-án a TV2-n debütál az Éden Hotel Berki Krisztiánnal, míg a SuperTV2-n a stratégiai reality napi kísérő műsora, az Éden Éjjel lesz látható.
Távozik a TV2-től Papp Gergő, azaz Pimasz úr
Közös megegyezéssel távozik a TV2-től Papp Gergő. A műsorvezető-riporter 2005-től a Napló állandó riportere, majd 2007-től a Koffeinmentes Mokka egyik műsorvezetője volt.
Duchovny visszatérne az X-Aktákba, de nem egy teljes évadra
Az 1993 és 2002 között látható, hihetetlen népszerűséggel bíró tévésorozat, az X-Akták feltámadhat a Fox jóvoltából, így nem meglepő, ha most már arról szólnak a hírek, hogy David Duchovny is visszatér, igaz, a színész nem írna alá a teljes évadra.
Január 19-től újra rendel Dr. Tóth
Hétfőtől új részekkel jelentkezik az RTL Klubon a Dr. Tóth. Látványos szemléltetésben, egészségügyi tanácsokban 2015-ben sem lesz hiány. Már az első héten olyan egészségügyi témák kerülnek napirendre, melyek a lakosság igen nagy részét érintik.
Szupersztárokkal jön a FOX új sorozata
A főszereplő Terrence Howard és Taraji P. Henson mellett Naomi Campbell, Courtney Love és az Oscar-díjas Cuba Gooding Jr. is feltűnik majd az Empire sorozatban, amelyet februárban hazánkban is műsorára tűz a FOX!
Haverok hónapja a Universal Channelen
A Haverok hónapja alkalmából újabb hollywoodi sztárokkal és mozifilmekkel erősít a Universal Channel. Starsky és Hutch ismét nyomozni kezd, Matthew McConaughey pedig emberek millióival osztja meg életét. Január 17-én ráadásul Uma Thurman is kardot ránt, hogy kegyetlen bosszút álljon.
Februárban folytatódik a The Walking Dead 5. évada!
A posztapokaliptikus sorozat az 5. évad 9. epizódjával folytatódik az Egyesült Államokban, majd magyar idő szerint még aznap este szinkronos változatban hazánkban is bemutatásra kerül. A magyar nézők a The Walking Dead legújabb részeit február 9-től hétfőnként 21:50-kor láthatják – kizárólag a FOX-on.
12345678910
1 / 239 oldal
2015. január 27., kedd

Angelika
18:10
Tűz!
francia-olasz filmdráma, 1969
18:30
Ginger és Rosa
angol film, 2012
18:35
Picasso bandája
spanyol krimivígjáték, 2012
18:55
A leggyorsabb Indián
amerikai-új-zélandi életrajzi film, 2005
19:00
Nyomodban a halál
amerikai akciófilm, 2010
Villa Tolnay 2013-as premier
Ripka Gergely
(Táncoló Medve)
A borokról ordít, hogy nem elefántcsonttoronyban készíti őket valaki, egy elveszett csobánci pincében, hanem komoly nemzetközi kóstolóélmények, rendszeres utazások inspirálják őket.
Geisenheim egy estje Pesten ? Milyen a német boroktatás?
Nyulasi Gábriel
(Ihatóbb Magyarországért)
Jöttek a Dúzsi- és a Tiffán-borok, ezen az estén nem volt viadal. Egy barátságos edzőmeccs volt, miközben mindkét ifjú megosztotta velünk németországi élményeit.
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.