Színházak

Előadások

Gyerekszíndarabok

Társulatok

Táncelőadások

Színház
Vámpírok bálja PS produkció a Magyar Színházban Budapest, Magyar Színház, szeptember 5. 19:00
Roman Polanski kedvesen félelmetes horrorfilmjét 1997-ben mutatták be musicalként, melyet szintén ő rendezett, és amit azóta 5 millióan láttak. A magyar fordítást, megtartva az eredeti szöveg líráját, nyelvünk egyedülálló szófordulataival gazdagították.
Igenis, Miniszterelnök Úr! Budapest, Átrium Film-Színház, szeptember 7. 16:00
Pár évvel ezelőtt a magyar tévécsatornák is nagy sikerrel vetítették Antony Jay és Jonathan Lynn nyolcvanas évekbeli politikai vígjátéksorozatát, az Igenis, Miniszter Úr! címűt és folytatását, az Igenis, Miniszterelnök Urat.
Amadeus Budapest, Belvárosi Színház, szeptember 7. 19:00
Az őrültekháza egyik ápoltja emlékszik vissza hosszú évekkel korábban történt eseményekre: lehet hitelt adni az így kikerekedő történetnek? Torzító lencsén keresztül láthatjuk Mozart feltételezett meggyilkolásának történetét – a pakliban éppúgy benne van annak lehetősége…
Címzett ismeretlen Budapest, Spinoza, szeptember 10. 19:00
Az 1938-ban írt amerikai dráma „csupán” egy levélváltás-sorozat két barát között.
Rose Budapest, Spinoza, szeptember 11. 19:00
Martin Sherman Rose című darabját 1999-ben mutatták be a londoni Nemzeti Színházban. A magával ragadó monodrámát – amely egy a huszadik század zivataros évtizedeit végigélt, szeretteit gyászoló zsidó asszony szemszögéből beszél szenvedésről…
Proton Színház/Rába Roland: UTOLSÓ Budapest, Trafó Kortárs Művészetek Háza, szeptember 11. 20:00
A Proton Színház és a Trafó koprodukciójában létrejövő darab bebizonyítja, hogy a zombi filmek világa nem összeegyeztethetetlen a színházzal, s végképp nem Ionesco-val. Rába Roland legújabb rendezése sajátos keretek között mutatja be a mindannyiunkat foglalkoztató, Ionesco által felvetett kérdéseket...
Az ünnep Budapest, Pesti Színház, szeptember 12. 19:00
Aki látta a Születésnap című dán filmet, az tudja, miről van szó. A Dogma-mozgalom eme gyöngyszemének története elég beteg, de sajnos a társadalom sem teljesen egészséges, szóval nézzünk csak szembe vele.
Bagoly és Cica Budapest, Belvárosi Színház, szeptember 12. 20:00
Egymás mellett éldegél a nagy művét farigcsáló, befelé forduló, neurotikus író (Felix), akit minduntalan lepattintanak azok a fránya kiadók, és a modellnek készülő, felületes, ám extrovertált cicababa (Doris), aki gyakorlatilag inkább prosti, de ez részletkérdés.
Az Őrült Nők Ketrece Budapest, Átrium Film-Színház, szeptember 13. 19:00
Az Őrült Nők Ketrece az egyik első olyan színdarab volt, amely a homoszexualitást tette központi motívumává, és igyekezett feltenni és meg is válaszolni egy sor, a témával kapcsolatos kérdést, illetve eloszlatni az azzal kapcsolatos előítéleteket és félreértéseket.
Zzzzzzzzzz! - BOOT – AUW!TO – FLY Budapest, Trafó Kortárs Művészetek Háza, szeptember 17. 19:00
Szeptember 17-20. között a korábban számtalan nemzetközi fesztiválon sikert arató, legendás holland Dogtroep vizuális színházi csapatában is dolgozó alkotópáros Vincent de Rooij és Lakatos Csilla alkalmi mozitérré alakítja a Trafó nagytermét és környékét.
1234
1 / 4 oldal
2014. szeptember 3., szerda

Hilda
2014. szeptember 6-án ismét MOZIÉJSZAKA lesz a CORVINBAN. Erre az alkalomra a szokásokhoz híven egy karszalag elegendő a belépéshez, amivel este 6-tól reggelig lehet mozizni „látástól-vakulásig”.
Visszatértem
Orbán János Dénes
(Főtér)
Ugyanúgy vallom azt, hogy az irodalomnak inkább a kacagásról, az érzelmekről és az érzékiségről kell szólnia, mint a gondolatiságról.
1
1
Csóborok a tó mellől
Unger Tamás
(Borrajongó)
A koncepció: üde, ropogós, jó ivású borokat készíteni több mint korrekt áron, és helyben, palackosan vagy lédig túladni rajtuk.
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2012
Pesti Est Kft. az Est Media Group tagja.