Színházak

Előadások

Gyerekszíndarabok

Társulatok

Táncelőadások

Színház
Amadeus Budapest, Belvárosi Színház, március 1. 11:00
Az őrültekháza egyik ápoltja emlékszik vissza hosszú évekkel korábban történt eseményekre: lehet hitelt adni az így kikerekedő történetnek? Torzító lencsén keresztül láthatjuk Mozart feltételezett meggyilkolásának történetét – a pakliban éppúgy benne van annak lehetősége…
1x3 néha 4 Budapest, RaM Colosseum, március 1. 15:00
Azt már megtanultuk, hogy 2x2 néha öt, most azonban azt is megtudhatjuk, hogy 1x3 néha 4, avagy egyszerháromnéhanégy. Ray Cooney (olyan sikerdarabok szerzője, mint A miniszter félrelép vagy a Páratlan páros) első, 1961-ben Tony Hiltonnal közösen írt...
A csemegepultos naplója Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, március 1. 17:00
A nyár folyamán – Balatonfüreden, Szegeden és az Ördögkatlan Fesztiválon – Ötvös András már több ízben kilóra megvette a közönséget a monodráma hiperaktív csemegepultosaként, a szakma pedig a 24. Szabad Színházak Nemzetközi Találkozóján a legjobb színészi alakításnak kijáró Thealter-angyallal díjazta.
Black Comedy Budapest, Centrál Színház, március 1. 19:00
A Tháliában futó Equus mellett újabb rég látott Peter Shaffer-darab tűnik fel egy pesti színpadon, ezúttal azonban a súlyos dráma helyett egy kacagtató bohózat – melynek ugyanakkor vannak mélyebb értékei is, sőt áthallásos aktualitással is bír.
Két néni, ha megindul Budapest, Örkény István Színház, március 1. 19:00
Most először látható hazánkban Pierre Notte darabja. A szerző a kabaré műfajának szerelmese, a Két néni, ha megindul pedig már címe alapján parádésnak tűnik. A mű ráadásul nem más, mint temetői road movie és fekete humorú kabaré egyben.
Az Őrült Nők Ketrece Budapest, Átrium Film-Színház, március 1. 19:30
Az Őrült Nők Ketrece az egyik első olyan színdarab volt, amely a homoszexualitást tette központi motívumává, és igyekezett feltenni és meg is válaszolni egy sor, a témával kapcsolatos kérdést, illetve eloszlatni az azzal kapcsolatos előítéleteket és félreértéseket.
Klamm háborúja Budapest, Kolibri Pince Színház és Teázó, március 2. 17:00
Általában elcsépelt szlogen, ami „több mint”-tel kezdődik, de azért csak úgy egymás között jelentsük ki, hogy a Kolibri igenis több mint színház, hiszen sajátos módszerekkel nevel és fejleszt csecsemőkortól kamaszkorig.
Vitéz lélek Budapest, Nemzeti Színház, március 2. 19:00
Mit tehet az egyszeri ember, ha hazatérve a test- és lélekőrlő háborúból, szembesül vele, hogy mindene odalett? A házát, szerelmét, vagyonát vesztett Balla Péter élete romjain az alapoktól kezd el építkezni: míg falujában a gépek használata a módi, ő egy szamarat vesz, és ezzel közröhej tárgyává válik.
Naplegenda Budapest, Művészetek Palotája, március 2. 19:00
Ha ismerősen cseng a cím, az nem véletlen. A Magyar Állami Népi Együttes 10 évvel ezelőtt mutatta be ezt a nagyszabású táncprodukciót, majd játszotta sokszor, itthon és külföldön egyaránt. Ahol pedig látták, ott sikert aratott.
Abigail bulija Budapest, Kamra, március 3. 19:00
Abigail egy tizenöt éves kamaszlány, aki élete első buliját rendezi a kertvárosban, míg az ősök tapintatosan lelépnek szomszédolni. Hogy egy efféle tinibulin mi minden történik, arról nyilván mindenkinek vannak fogalmai.
12345678910
1 / 11 oldal
2015. március 1., vasárnap

Albin
A Magyar Természettudományi Múzeum öt földrész több évezredes vagy épp a közelmúltból származó múmiáit mutatja be.
Idei első posztom
Losonci Bálint
(Vinoport)
Meggyőződésem, hogy a melegebb, naposabb fekvésekben Magyarországon a syrah adja a legérdekesebb vörösborokat a nemzetközi fajták közül.
1
A saját erőnkből szeretnénk előre jutni
ifj. Dúzsi Tamás
(Juniborbár)
A precíziós szőlőtermesztés felé szeretnénk haladni és bár bioként műveljük a szőlőnket, szeretnénk, ha a minősítést is megkapnánk.
2
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.