sztaki

Színházak

Előadások

Gyerekszíndarabok

Társulatok

Táncelőadások

Színház
Droszt Budapest, Átrium Film-Színház, április 25. 19:00
A 011 Alkotócsoport eddig sem a konvencionális kirohanásairól volt híres, darabjaik filmszerűen pörgősek, kellően pikírtek és nagyon maiak.
Tangó Budapest, Örkény István Színház, április 25. 19:00
Sławomir Mrożek lengyel, de nem hazájában élő (több próbálkozás után jelenleg Franciaország az otthona) drámaíró leghíresebb színdarabját, a Tangót tűzik műsorra december 21-től az Örkény Színházban – Pogány Judit, Csuja Imre....
Esküvőtől válóperig Budapest, Thália Színház, április 25. 19:00
Georges Feydeau, XIX–XX. századi francia komédia-, sőt bohózatszerző (Bolha a fülbe, A hülyéje, Osztrigás Mici) hat művét, utolsó hat egyfelvonásosát gyúrta egybe Hamvai Kornél, amikor megalkotta az Esküvőtől válóperig című darabot.
A teljes tizedik évad Budapest, Bárka, április 25. 19:00
Ha eddig nem vettük volna észre, a Bárka Színház az elmúlt években az aktuális témákat feldolgozó kortárs drámákra kezdett szakosodni. A Telefondoktor és az East Balkán után itt van Szabó Bori új darabja, mely a sorozatfüggőséget dolgozza fel.
Bányavirág Budapest, Pinceszínház, április 25. 19:00
Az 1981-es születésű Székely Csaba Bányavirág című többszörösen díjnyertes darabja vérbeli tragikomédia, mely egy kis erdélyi faluban játszódik, ahol bezárják a bányát, így a helyi férfiak többsége alkoholizmusba vagy öngyilkosságba menekül.
A kellékes Budapest, Pesti Színház, április 25. 19:00
Az ember jegyet vált a színházba, kiöltözik, beül az x-edik sor akárhanyadik székére, és végignézi az előadást.
Vaknyugat Budapest, Átrium Film-Színház, április 26. 15:00
Martin McDonagh neve hallatán valószínűleg a kevésbé gyakorlott irodalombarátoknak is összefut a nyál a szájukban, hiszen a sikeres drámaíróból lett rendező olyan mozis munkákat prezentált az utóbbi években, mint...
A férfiak szexuális világa Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, április 26. 19:00
Míg számos mű kifejezetten a női lélek őskáoszra emlékeztető misztériumát boncolgatja, addig a méltatlanul háttérbe szorult hímek belső világával viszonylag kevesen foglalkoznak. Persze ha a népszerű sztereotípiákat vesszük alapul…
Tojáséj Budapest, Színház- és Filmművészeti Egyetem, április 26. 19:00
Weöres Sándor címként választott egysorosának törékeny szépségét felfedezve, a Maladype társulatának tagjai ezúttal szavak nélkül, játszi könnyedséggel fogalmazzák meg viszonyaikat (egymáshoz és önmagukhoz) hétköznapi játékaink természetes nyelvén.
Tavaszébredés a Budapesti Operettszínház előadása Budapest, Budapesti Operettszínház, április 26. 19:30
A nyolc Tony-díjjal és Grammyvel kitüntetett Broadway-musical Frank Wedekind klasszikus drámájából készült, amelynek hősei a saját és mások testét épp csak felfedező, a felnőtté válás küszöbén álló, elfojtott érzelmeikkel küzdő, a korlátok ellen lázadó kamaszok.
12345678910
1 / 12 oldal
2014. április 24., csütörtök

György
Miért imádom a rajnait?
Ripka Gergely
(Táncoló Medve)
Hűvös évben sem hagy minket cserben: szigorúbb és keményebb lesz, de remekül érik és a penge savak mellé szinte mindig jut kellő beltartalom is.
1
1
Eger-Szekszárd bikavér párBESZÉD
Fater
(Borravaló)
Egyéniben szép, összetettben kaotikus a bikavér. Eger és Szekszárd ebből a közös örökségből elindult valamerre, de még termőhelyen belül sincs egységes felfogás.
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2012
Pesti Est Kft. az Est Media Group tagja.