Színházak

Előadások

Gyerekszíndarabok

Társulatok

Táncelőadások

Színház
Igenis, Miniszterelnök Úr! Budapest, Átrium Film-Színház, november 23. 14:30
Pár évvel ezelőtt a magyar tévécsatornák is nagy sikerrel vetítették Antony Jay és Jonathan Lynn nyolcvanas évekbeli politikai vígjátéksorozatát, az Igenis, Miniszter Úr! címűt és folytatását, az Igenis, Miniszterelnök Urat.
Oscar Budapest, Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ, november 23. 15:00
A főként az ötvenes-hatvanas években alkotott Claude Magnier jó pár darabot írt, de művei közül csak egyet szokás ismerni, azt is leginkább két jól sikerült filmváltozatból.
Amadeus Budapest, Belvárosi Színház, november 23. 15:00
Az őrültekháza egyik ápoltja emlékszik vissza hosszú évekkel korábban történt eseményekre: lehet hitelt adni az így kikerekedő történetnek? Torzító lencsén keresztül láthatjuk Mozart feltételezett meggyilkolásának történetét – a pakliban éppúgy benne van annak lehetősége…
A Mester és Margarita Budapest, Vígszínház, november 23. 19:00
Bulgakov világhírű és egyben kultikus művét, A Mester és Margaritát állította színpadra a Vígszínház. Az előadás rendezője Michal Dočekal, aki a cseh színházi élet egyik meghatározó személyisége, valamint 2002-től a Cseh Nemzeti Színház igazgatója.
A vihar Budapest, Örkény István Színház, november 23. 19:00
Shakespeare utolsó színművét, az 1611-es A vihar című tragikomédiát mutatja be május 12-én az Örkény Színház Nádasdy Ádám fordításában, igen meggyőző szereposztással (Gálffi László, Törőcsik Franciska, Pogány Judit, Csuja Imre, Epres Attila stb.).
Música, Musique, Music Budapest, Katona József Színház, november 23. 19:00
A Budapesti Tavaszi Fesztivál idén is tengernyi pompás programmal vár (ahogy arról másik, magát a fesztivált tárgyaló ajánlónkban olvashattok). Ezek közt vannak színházi esték is, melyek egyik nagyszerű produkciója a Música, musique, music.
Jövőre, veled, itt! Budapest, Budapesti Operettszínház, november 23. 19:30
Az alapötlet nagyszerű. Két ember véletlenül összetalálkozik, első látásra egymásba szeretnek, de egyikük sem akarja otthagyni a családját, élik tovább az életüket.
A Zsámbéki Színházi Bázis és a Trafó bemutatja: HUPS! Crew: Idegen elemek Budapest, Trafó Kortárs Művészetek Háza, november 23. 20:00
Újabb fiatal csapat tart premiert a Trafó színpadán: az Idegen elemek című előadás, a HUPS! Crew második produkciója ötletbörze, kevés szöveggel, sok zenével, végtelen kreativitással.
nőNYUGAT Budapest, Thália Színház, november 23. 20:00
A XX. század első évtizede nagy változásokat hozott. Az irodalmai élet felfrissült, megjelent a Nyugat című – azóta méltán híres – folyóirat, és a nők szerepe is kezdett átalakulni. A hölgyek egzisztenciára és megbecsülésre vágytak.
A nagy füzet Budapest, Szkéné Színház, november 24. 19:00
A Szkéné Színház és a Forte Társulat Erick Aufderheyde sikeres adaptációja nyomán vitte színre Agota Kristof Kossuth-díjas, magyar származású svájci írónő szikár nyelvezetű, egyszerre nyomasztó és szellemes tanmeséjét.
12345678910
1 / 10 oldal
2014. november 23., vasárnap

Kelemen, Klementina
Kollár-Klemencz Lászlóék nem akármilyen körülmények között mutatják be Szomjas nők című, legújabb anyagukat: az art-rock kulcszenekara, az efZámbó HDB társaságában lépnek színpadra, plusz egy közösségi klipforgatás aktív részesei is lehetünk november 27-én az A38-on.
Az Etyek-Budai borvidék újrapozicionálása
Etyek 360
(Sajtóközlemény)
Régen elfelejtettük már a szelídítetlen savakat, a korai szüretből és az üzemi terhelésből származó könnyed, légies borokat. A cél a világszínvonal elérése lett.
8
A Uber nem a szabad verseny letéteményese
Mihalovits Ervin
(Publius)
Tulajdonképpen a Uber előnye az adóelkerülésből és a személyszállításra vonatkozó szabályok figyelmen kívül hagyásából ered, így a hagyományos taxi szolgáltatókkal szembeni árelőnyének nagy része is ebből fakad.
4
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.