sztaki

Színházak

Előadások

Gyerekszíndarabok

Társulatok

Táncelőadások

Színház
Hajnali csillag peremén Budapest, Budapest Bábszínház, április 24. 10:00
A legfontosabb, hogy minden kisgyerek vigye magával a játék mackóját erre a bábelőadásra. Ha valakinek nincs ilyen, az se keseredjen el, hiszen a színházban kap majd kölcsön egy kis brumit az ott dolgozó néniktől, bácsiktól.
Boni és Klájd kereket old Budapest, Kolibri Fészek, április 24. 10:30
Két magányos gyerek. Az egyik amolyan jó családból való, a másikat egyedül neveli az édesanyja.
Igenis, Miniszterelnök Úr! Budapest, Átrium Film-Színház, április 24. 17:00
Pár évvel ezelőtt a magyar tévécsatornák is nagy sikerrel vetítették Antony Jay és Jonathan Lynn nyolcvanas évekbeli politikai vígjátéksorozatát, az Igenis, Miniszter Úr! címűt és folytatását, az Igenis, Miniszterelnök Urat.
Szent Péter esernyője Budapest, Karinthy Színház, április 24. 17:00
Mikszáth Kálmán egyik legismertebb (és legbájosabb) művét, a Szent Péter esernyőjét az eredeti regény forma mellett láthattuk már több alkalommal filmen is (leghíresebb az 1958-as, Törőcsik Marival a főszerepben készült feldolgozás).
Rose Budapest, Spinoza, április 24. 19:00
Martin Sherman Rose című darabját 1999-ben mutatták be a londoni Nemzeti Színházban. A magával ragadó monodrámát – amely egy a huszadik század zivataros évtizedeit végigélt, szeretteit gyászoló zsidó asszony szemszögéből beszél szenvedésről…
Gyilkosság a vacsorán Budapest, Cotton Club, április 24. 19:00
Októberben is lesznek gyilkos vacsorák, azaz folytatódik a Gyilkosság a vacsorán-sorozat, melynek lényege, hogy egyszerre élvezhetünk egy négyfogásos vacsorát, miközben egy bűnügyi dráma bontakozik ki a szemünk előtt.
Black Comedy Budapest, Centrál Színház, április 24. 19:00
A Tháliában futó Equus mellett újabb rég látott Peter Shaffer-darab tűnik fel egy pesti színpadon, ezúttal azonban a súlyos dráma helyett egy kacagtató bohózat – melynek ugyanakkor vannak mélyebb értékei is, sőt áthallásos aktualitással is bír.
Caligula helytartója Budapest, Szkéné Színház, április 24. 19:00
Annak ellenére, hogy sokak véleménye szerint Székely János 1972-es műve, a Caligula helytartója a magyar drámairodalom (egyik) csúcsa, manapság mégis méltatlanul kevesen ismerik.
De Sade pennája Budapest, Bárka, április 24. 19:00
A mű eredeti címe Quills, azaz pennák. Nem bilincsek és csípőfogók, csupán lúdtollak.
Edith és Marlene Budapest, Centrál Színház, április 24. 19:30
A Centrál Színházban december óta fut hatalmas sikerrel az Edith és Marlene című előadás, mely Mészáros Márta direktori munkáját dicséri. A darabot huszonöt évvel ezelőtt írta a rendezőnő biztatására Pataki Éva.
12345678910
1 / 12 oldal
2014. április 23., szerda

Béla
Miért imádom a rajnait?
Ripka Gergely
(Táncoló Medve)
Hűvös évben sem hagy minket cserben: szigorúbb és keményebb lesz, de remekül érik és a penge savak mellé szinte mindig jut kellő beltartalom is.
1
1
Eger-Szekszárd bikavér párBESZÉD
Fater
(Borravaló)
Egyéniben szép, összetettben kaotikus a bikavér. Eger és Szekszárd ebből a közös örökségből elindult valamerre, de még termőhelyen belül sincs egységes felfogás.
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2012
Pesti Est Kft. az Est Media Group tagja.