Színházak

Előadások

Gyerekszíndarabok

Társulatok

Táncelőadások

Színház
Happy Ending Budapest, Belvárosi Színház, október 23. 19:00
Rák. Egy alattomos kór, egy rettegett diagnózis, mely egyre többeket érint. Milyen élet vár a súlyos betegségben szenvedőre a diagnózis után? Hogyan lehet egyáltalán beszélni a daganatos megbetegedésről?
A Bajadér Budapesti Tavaszi Fesztivál Budapest, Budapesti Operettszínház, október 23. 19:00
Radjami herceg, Lahore trónörököse a mulató európaiak életét éli Párizsban.
Igenis, Miniszterelnök Úr! Budapest, Átrium Film-Színház, október 23. 22:30
Pár évvel ezelőtt a magyar tévécsatornák is nagy sikerrel vetítették Antony Jay és Jonathan Lynn nyolcvanas évekbeli politikai vígjátéksorozatát, az Igenis, Miniszter Úr! címűt és folytatását, az Igenis, Miniszterelnök Urat.
Oresztész Budapest, Radnóti Miklós Színház, október 24. 19:00
Ha létezik a görög mitológiában abszolút bajnok hendikepes família, akkor az mindenképp a Tantalidák, azaz Oresztész és felmenői. A családi albumuk csak úgy tocsog a vérben és a mocsokban, igazi horrorsztori az övék.
A fenyegetett gyilkos anatómiája (René Magritte éjszakái) Budapest, RS9 Színház, október 24. 19:00
Podmaniczky Szilárd az RS9 Színház felkérésére írt egy olyan drámatrilógiát, melynek darabjait a XX. század három, számára meghatározó figurájára ihlette. Az elsőt, a Beckettre várvát 2008-ban, a másodikat...
Platonov Budapest, Színház- és Filmművészeti Egyetem, október 24. 19:00
Csehov Platonovja olyan darab, melyet számos alkalommal bemutattak már itthon, kezdve a húsz évvel ezelőtti, Ascher Tamás-féle katonás változattal, mely örökre összeforrt a címszereplő, Balkay Géza nevével, ...
Gyógyír északi szélre Budapest, Belvárosi Színház, október 24. 20:00
Daniel Glattauer osztrák író regénye, a Gyógyír északi szélre a valaha megírt egyik legcsodálatosabb szerelmi történet: egy modern levélregény, csak levelek helyett e-mailek sorával.
Illatszertár Budapest, Centrál Színház, október 25. 19:00
Karácsony után sem maradunk szívmelengető színpadi élmény nélkül, hiszen a Centrál Színház László Miklós 1937-es, Hollywoodot is meghódító (számos feldolgozása közül talán a legismertebb az 1998-ban készült A szerelem hálójában című film...
Rövid Budapest, Thália Színház, október 25. 19:30
Ljudmila Ulickaja Az orosz falvak asszonyai című novellájának színpadi átirata három nő borongós múltjába enged betekintést. A három teljesen különböző karakter egy könnyed esti dorbézolás alkalmával merül el az emlékekben...
Telefondoktor Budapest, Thália Színház, október 25. 19:30
Szeptember közepén színpadi színészként is megcsodálhatjuk az elsősorban színházi rendezőként tevékenykedő (olyan remek rendezéseiről ismert, mint a Cupido és a Halál vagy a Gyógyír északi szélre) Göttinger Pált. Ő játssza ugyanis a Bárkában május óta sikerrel futó egyszemélyes bohózat főszerepét (méghozzá a Poligamy direktora, Orosz Dénes rendezésében).
123456789
1 / 9 oldal
2014. október 23., csütörtök

Nemzeti Ü., Gyöngyi
Szüret Kőszegen, az Alpokalján
Kampits László
(Mandiner)
A statisztika szerint egy rendkívüli jó évjárat körülbelül 7-8 évente következik be. Lassan már esedékes lesz egy 2008-as szintet megütni, írta a Mandinernek szüreti beszámolójában a Kőszegen borászkodó Kampits László.
Hét szűk esztendő?
Varga Péter
(Mandiner)
Az idei szüret után már csak abban reménykedhetünk, hogy nem a bibliai hét szűk esztendő fátuma van rajtunk ? írta a Mandinernek szüreti beszámolójában Varga Péter, aki szerint az évjárat leginkább az illatos fehérborok és rozék készítésére volt alkalmas.
1
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.