Színházak

Előadások

Gyerekszíndarabok

Társulatok

Táncelőadások

Színház
Iphigeneia A-tól T-ig Budapest, Ódry Színpad, március 31. 19:00
Márciusban három estén át Euripidész világa elevenedik meg a Színház és Filmművészeti Egyetem Vas utcai játszóhelyén, az Ódry Színpadon. Szenteczki Zita, az egyetem harmadéves rendező szakos hallgatója február 1-jén mutatkozott be a közönség előtt…
Karamazov testvérek Budapest, Radnóti Miklós Színház, március 31. 19:00
A világirodalom egyik legnyomasztóbb, az olvasót kemény szellemi és lelki próbatételek elé állító művéből szerzett kegyetlenül macsó színpadi művet Morcsányi Géza dramaturg és Valló Péter rendező: a Karamazov testvérek a Radnóti Színház orosz sorozatának legújabb darabja.
A kutya különös esete az éjszakában Budapest, Centrál Színház, március 31. 19:00
Mark Haddon regénye, a magyarul is megjelent A kutya különös esete az éjszakában egy 15 éves fiúról szól, aki autista: saját zárt világában él, s miközben űrhajós akar lenni és nagyon sokat tud a matematikáról és a fizikáról, vajmi keveset az emberi érzelmekről…
Bányavakság Budapest, Szkéné Színház, március 31. 19:00
Az 1981-es születésű Székely Csaba Bányavirág című, többszörösen díjnyertes darabja vérbeli tragikomédia, mely egy kis erdélyi faluban játszódik, ahol bezárják a bányát, így a helyi férfiak többsége vagy alkoholizmusba, vagy öngyilkosságba menekül.
Voyager 3 Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, március 31. 19:30
A Voyager-1-et – melynek eredetileg a Mariner Jupiter/Saturn A nevet szánták a NASA szakemberei – 1977. szeptember 5-én lőtték fel a nagy sötét semmibe, fedélzetén azzal az aranylemezes időkapszulával, ami az emberiség üzenetét hivatott tolmácsolni az esetleges idegen civilizációknak.
A testőr Budapest, Pesti Színház, április 1. 19:00
Mit tesz egy aggódó férj, ha azt látja, hogy az asszonyka félévnyi házasság után már erősen kifele tekinget a frigyből? Természetesen álruhát húz, és megpróbálja hűtlenségen kapni a mit sem sejtő nőszemélyt. Na, ez pont az a módszer…
Apa Budapest, Belvárosi Színház, április 1. 19:00
Érzékeny témáról érzékenyen beszél az Apa című kortárs francia színmű: az abszurd bohózat úgy mutatja be a főszereplőn (Lukáts Andor) elhatalmasodó Alzheimer-kór jelentette kihívásokat, hogy közben tapintatos marad, a feledékenység okozta helyzetek humoros voltára is rámutat...
Abigail bulija Budapest, Kamra, április 1. 19:00
Abigail egy tizenöt éves kamaszlány, aki élete első buliját rendezi a kertvárosban, míg az ősök tapintatosan lelépnek szomszédolni. Hogy egy efféle tinibulin mi minden történik, arról nyilván mindenkinek vannak fogalmai.
Black Comedy Budapest, Centrál Színház, április 1. 19:00
A Tháliában futó Equus mellett újabb rég látott Peter Shaffer-darab tűnik fel egy pesti színpadon, ezúttal azonban a súlyos dráma helyett egy kacagtató bohózat – melynek ugyanakkor vannak mélyebb értékei is, sőt áthallásos aktualitással is bír.
Igenis, Miniszterelnök Úr! Budapest, Átrium Film-Színház, április 1. 20:00
Pár évvel ezelőtt a magyar tévécsatornák is nagy sikerrel vetítették Antony Jay és Jonathan Lynn nyolcvanas évekbeli politikai vígjátéksorozatát, az Igenis, Miniszter Úr! címűt és folytatását, az Igenis, Miniszterelnök Urat.
123456789
1 / 9 oldal
2015. március 31., kedd

Árpád
Lengyelország vitathatatlanul legjobb world music zenekara, a szláv népzenét modern nagyvárosi stílusokkal ötvöző Warsaw Village Band két évvel ezelőtti Sziget fesztiválos koncertje után visszatér Budapestre.
1988-ban Schwarzenegger és Stallone után újdonságot jelentett egy olyan akcióhős, aki vérzik és érzelmei is vannak. A Die Hard most újra a mozikba kerül!
Vissza az alapokhoz ? Tokaj Kereskedőház Zrt. Grand Selection Furmint 2013
Unger Tamás
(Borrajongó)
Ha a címszereplő borhoz mérhető anyagok fogják elhagyni az állami bázist, az sokat fog lendíteni a borvidék ügyén.
Szerelem, barátság, BorStore, Berlin!
Csorba Gábor
(Táncoló Medve)
Többen mondták, hogy mennyire várták, hogy végre elérhető a finom magyar bor Berlinben is. Érezhető volt a ?valami elindult? hangulat.
1
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.